YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Barış Pınarı Harekatı'na destek

Barış Pınarı Harekatı'na destek

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu, Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak için futbol turnuvası düzenledi.
Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya ‘Kalbimizle, duamızla Barış Pınarı Harekatında Mehmetçiğimizin yanındayız’ dedi.
17 Kasım Pazar günü saat 12:30’da Organize Spor Tesisleri 1. Organize Sanayi Bölgesi Selçuklu Cad. No:3 Sincan Ankara’da  başlayacak olan Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak için futbol turnuvasının tüm hemşerilerimizin davetli olduğunu söyledi.
Başkan Kaya, şu ifadelerde bulundu:
“Federasyon olarak şanlı Türk Ordumuzun başlatmış olduğu operasyonu destekliyoruz. Kahraman Mehmetçiğimizin kalbimiz ve dualarımızla yanındayız. Rabbim burunlarını kanatmasın, Ezanımızı Bayrağımızı indirtmesin, zalime fırsat vermesin inşallah. Türk Silahlı Kuvvetleri ile Suriye Milli Ordusu eşgüdüm ve işbirliği halinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin kökünü kazımak hedefiyle muazzam bir harekatın içindedir. Terör örgütlerinin belinin kırılması, Türkiye’yi kuşatma ve kundaklama niyetine haiz mihrakların oyunlarının bozulması artık kaçınılmaz bir mecburiyettir. Bizlerde canımızla kanımızla olduğu gibi bizde Barış Pınarı Harekatını destekliyozu demek için futbol turnuvası düzenledik. Futbol turnuvasına katılacak takımlar ise şu şekilde oldu, Ankara Tayfa, Kurtağalı, Öz Karalar, Gülyayla, Başkentteki Yerköylüler, K. Kazan Yozgatlılar, Çadırardıç, Karalar, Çatma, Kadışehri Örencik, Büyük Nefes Köyü, Karacaağaç, Kumluca, Arpaç, Başkentteki Çekerekliler, Beserek ve Güneşli köylüleri destek olduklar kendilerine teşekkür ederiz. ” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji