Çiçekdağı Kaymakamı Durdu Yavuz Öğüt’ün başkanlığında, ilçede eğitim ve güvenlik konularının ele alındığı önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Albayrak, ilçe kolluk amirleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürleri katıldı.
Toplantıda, eğitim-öğretim süreçlerinin mevcut durumu değerlendirilirken, öğrencilerin daha güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi adına okul güvenliği konuları detaylı şekilde ele alındı. Ayrıca kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Yetkililer, eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmesi için kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti. Toplantının, ilçede eğitim ve güvenlik alanında yürütülen çalışmalara katkı sağlaması bekleniyor.
