YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Dernek Başkanı Mesut Kaya’dan Kurban Bayramı mesajı

Dernek Başkanı Mesut Kaya’dan Kurban Bayramı mesajı

Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek başkanı Mesut Kaya, “Kurban Bayramı” nedeni ile bir mesaj yayımladı.
02102014kayaDerneği Başkanı Kaya, Bayramların bir ülkenin birlik ve beraberliğinin gösterilmesi açısından çok önemli söyledi.
Toplumsal birlik ve beraberliğin pekiştirdiğimiz, paylaşmanın ve yardımlaşmanın katlanarak çoğaldığı bir Kurban Bayramının daha huzurla karşılamanın mutluluğu içerisinde olunduğunu söyleyen Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kurban Bayramı ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve yoksulların sevindirildiği, misafir ikramlarının çoğaldığı özel günlerden biridir. Kurban Bayramı, ismini kurban ibadetinden almıştır. Kurban ibadeti, kişiye gerektiğinde malını ve canını Allah yolunda feda edebilme bilincini aşılar. Servetini başkalarıyla paylaşma alışkanlığı kazandırır. Zengin ve fakirlerin birbirleriyle kaynaşmalarına, birbirlerini sevip saymalarına ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmelerine vesile olur. Dayanışma ve sevgi dostluğun direği, insanlığın gereğidir. Sahip olduğumuz imkanları ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak bizim örfümüzün temel şiarlarındandır. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji