YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Durmaz, Çiçekdağı’nda seçim bürosunu açtı

Durmaz, Çiçekdağı’nda seçim bürosunu açtı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Çiçekdağı ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada ” Türkiye’nin gündemi, her gün yeni bir hırsızlık olayı ile yeni bir yolsuzluk olayı ile çalkalanıyor ” dedi.
10022014durmazMHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel yönetimlerde en iyi sonucu alarak millete hak ettiği ve beklediği hizmeti sunmak istediklerini söyledi.
Durmaz, Çiçekdağı ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti’nin her seçimde boş vaatlerle milleti kandırdığını iddia etti.
Türkiye’nin gündemi, her gün yeni bir hırsızlık olayı ile yeni bir yolsuzluk olayı ile çalkalandığını iddia eden Durmaz, şu şekilde konuştu:
“Her gün ayakkabı kutularından yeni dolarlar fışkırıyor. Biz bu samimi hislerle, bu halis niyetlerle, memlekete hizmet ederken, birileri ne yapmış, birileri boş durmamış, ayakkabı kutularını doldurmuşlar. Biz milli birlik, bütünlük, bin yıllık kardeşlik hukuku derken, birileri bölünmenin direklerini dikmişler. İmralı canisi ile pazarlık üstüne pazarlık yaparken, boş durmamışlar ayakkabı kutularını doldurmuşlar.”
“AKP ve PKK koalisyon ortağıdır”
Başbakan Tayip Erdoğan’ın Fas’tan telefon ederek MHP lideri Devlet Bahçeli’nin televizyondaki yanlarının kaldırıldığını iddia eden Durmaz, şu ifadelere yer verdi:
“Bir hafta içinde 3 tane yeni video yayınlandı. Birisinde hepiniz tanırsınız, tek tekçi Fatih var bir tane, Teke Tekçi de ben ona tek tekçi diyorum. Başbakan telefon ediyor, ta Fas’tan kaldırın kardeşim bu Devlet Bahçeli’nin televizyonundaki yanını, alt yazıları da kaldırın derhal diyorlar.
Derhal yayını kesiyorlar kaldırıyorlar. Yetmiyor basın toplantısını kaldırtıyor. Başka ne yapıyor bir ankete müdahale ediyor, ettiriyor başbakan. Ne diyor MHP’nin 3 puanını silin PKK’ya ekleyin, biz size demedik mi! Ver AKP’ye gitsin PKK’ya diye. Bakınız AKP ve PKK koalisyon ortağıdır.  Milli iradeyi çalanlar ortaya çıkmıştır. İşte biz size hep söyledik.”
“30 Mart seçimleri tarihi bir eşiktir”
30 Mart yerel seçimlerin tarihi bir eşik olduğunu vurgulayan Durmaz, şunları kaydetti:
“12 Eylül referandumunda söyledik. Dedik ki bunlara itibar etmeyin, bunlar gizli ajandaları var bunlar yargıyı ele geçirmek adaleti teslim almak istiyorlar. Başka bunlar yapacakları bölücü pazarlıklara zemin oluşturmak istiyorlar dedik hepsinde haklı çıktı. Hepsinde haklı çıkan bir sayın genel başkanımızın önderliğinde biz bunların hepsini tek tek anlattık anlatmaya da devam edeceğiz. Bu ülkenin birliği beraberliği selameti için bu ülkenin geleceği için bin yıllık kardeşlik hukukunun yara almaması için zedelenmemesi için 30 Mart seçimleri tarihi bir eşiktir. Kritik bir eşiktir. 30 Mart seçimleri haramla, helali seçimi olacak” dedi.
Durmaz, konuşmasının ardından seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji