YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
İl Müdürü Neşeli, Hassa’daki Depremzedeleri Ziyaret Etti

İl Müdürü Neşeli, Hassa’daki Depremzedeleri Ziyaret Etti

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli ve ekibi, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketleri sonrasında depremzedelere destek vermeye devam ediyor. Son olarak, Hatay’ın Hassa ilçesinde bulunan depremzedeleri ziyaret eden Neşeli ve ekibi, şehitlik ziyareti gerçekleştirdi.

Jandarma Uzman Çavuş Rıfat Fil, Piyade Sözleşmeli Er Ercan Can, Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Çito ve Piyade Er Adem Kurt gibi Vatan ve mukaddesat uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizin kabirleri başında dualar okuyan Neşeli ve ekibi, şehit aileleriyle de bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Yozgat Valisi Ziya Polat’ın selamlarını ileten ekip, hayır dualarını da aldı.

Neşeli, “Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyoruz. Yaralarımızı birlikte saracağız” ifadelerini kullandı.

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş ve Hatay’da yaşanan depremler sonrasında bölgeye gönderilen ekipler arasında yer alıyor ve depremzedelere psikososyal destek hizmeti sunuyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji