YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %1,69
İlçe Kaymakamı Coşkun, yatılı öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu

İlçe Kaymakamı Coşkun, yatılı öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu

Yerköy İlçe Kaymakamı Muharrem Coşkun, Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi Öğrenci Pansiyonunda öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Doğan ve Doğan Kadir Genç, okul müdür ve pansiyon müdür yardımcısı ve öğrenciler katıldı.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Kaymakam Coşkun, iftar yemeği sonrası yapmış olduğu konuşmasında “Geleceğimiz olan siz değerli gençlerimizin en iyi koşullarda yetişmesi için elimizden geldiğince çalışma gayreti içerisindeyiz. Bugün de burada geleceğimizi oluşturan siz değerli gençlerimiz ile bir arada iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzun pansiyonunda kalan siz değerli öğrencilerimizin rahat edebileceği her türlü olanakları devlet olarak sunma çabası içerisindeyiz. Bütün öğrencilerimizin eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Bu güzel davetten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Okul Müdürlüğümüze ve siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin şimdiden ramazan bayramını kutluyor. Sevdiklerinizle nice bayramlar getirmenizi temenni ediyorum “dedi.

meb iftar3 meb iftar meb iftar1 meb iftar2

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji