YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Kale grubu sünnet şöleni ve iftar programı düzenledi

Kale grubu sünnet şöleni ve iftar programı düzenledi

VAL_7867Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş. Yerköy Seramik Fabrikalarının kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde iftar programı ve sünnet şöleni düzenlendi.
Yerköy’de faaliyetini sürdüren Kale Grubu’na ait Çanakkale Seramik Fabrikası, işçilerinin çocukları ve ilçede maddi durumu zayıf olan ailelerin çocuklarına yönelik bu yıl 5’inci kez düzenlediği sünnet programında 41 çocuğu sünnet ettirdi. Sünnetin ardından ise 2’bin kişi iftarda bir araya geldi.
Yerköy Kaleseramik Özel Organize Sanayi Bölgesinde Kaleseramik ve Kalekim Fabrika Tesislerinde düzenlenen sünnet şöleni ve iftar programına Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç,AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Kale Grup Başkanı H. Zeynep Bodur Okyay, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda ilçe sakini katıldı.
Kale Grubu Başkanı H. Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. Hacı İbrahim Bodur anısına iftar ve sünnet şöleni düzenlediklerini söyledi.
5.sünnet şölenini düzenledikleri ve şölenin ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile bir de iftar programı düzenlediklerini söyleyen Zeynep Bodur Okyay, “Bu yıl Yerköy ilçemizde beşincisini düzenlemiş olduğumuz sünnet şöleni ramazan ayına denk gelmesi ile bizlerde hem sünnet şöleni hem de iftar programı düzenlemek istedik. Bilindiği üzere babam 23 Mayıs 2016 yılında hakkın rahmetine kavuştu. Babam Dr. İbrahim Bodur, 65 yıl dur durak bilmeden bu ülke için çalışmış, olmanın karşılığını, vefatının ardından Anadolu’nun dört bir yanından yükselen dualarla aldı. Dua eden ve ayrıca programımıza teşrif eden tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.
İftar yemeğinin ardından konuşan Vali Kemal Yurtnaç,  Kale Grubuna ait Kale Seramik tarafından düzenlenen 5’inci Sünnet programına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yurtnaç, “Çocukları sünnet olan ailelerimizi tebrik ediyorum inşallah bu çocuklarımızın düğün törenleri de böyle birlik beraberlik içerisinde mutlu bir şekilde gerçekleşir. Burada Kale Grubunun tesislerini gezme fırsatı buldum. Kuruluştan bu güne kadar yapılan kapasite artışlarından ve yeni yapılacak olan yatırımlardan dolayı da kurumu tebrik ediyorum. Yozgat Valiliği olarak Kale Grubunun yapacağı her türlü faaliyette yanında olacağımızı ve bize düşen görevlerde elimizden geleni yapacağımızı belirtmek istiyorum. Bu vesile 5’inci  Geleneksel Sünnet programını düzenlenmesinde, emeği geçen yöneticilere çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Ülkemiz Canıyla Malıyla Hizmet Edenler Sayesinde Ayakta
Merhum Hacı İbrahim Bodur’u saygıyla anarak konuşmasına devam eden Vali Yurtnaç; “ Ayrıca bugün Çekerek’te toprağa verdiğimiz Şehidimiz Harun kardeşimizi de saygı ve rahmetle anıyorum. Bunlar aslında bir birini destekleyen şeyler. Vatana millete hizmet eden insanlar. Bir taraftan canını verenler diğer taraftan da emeğini, sermayesini halkın hizmetine verenler. Bu ülke bunlarla ayakta. Bunlara biz sahip çıkacağız, devlet olarak bunların devamlı yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
Hacı İbrahim Bodur Millîdir
Vali Kemal Yurtnaç,  Avrupa’da ki patron anlayışıyla bizdeki patron anlayışı arasında dağlar kadar fark olduğunu ve bu farkı en çok Merhum Hacı İbrahim Bodur’un gösterdiğini hatırlatarak, “ Bizim kültürümüzde  işçisinin alın teri soğumadan onun emeğini vermek vardır. İşte Hacı İbrahim Bodur’da bu kültürün bir devamıdır, bu anlayışın bir devamıdır. Dolayısıyla millidir, dolayısıyla çalışkandır ve bugün burada ki ortamda bunun en büyük göstergesidir. Ben inanıyorum ki ülkemiz, bu tür insanlarla, bu tür gayretlerle şehitlerle, gazilerle ve onlara sahip çıkan bir idareyle ayakta kalacaktır” dedi.
Yozgat’ta Tüm Müteşebbislerimizi Destekleyeceğim
Göçü durdurup tersine çevirmek için tüm gayretleriyle çalışacağının altını çizen Yurtnaç; “Ben Yozgat Valisi olarak bundan sonra Yozgat’ta tüm müteşebbislerimizi destekleyeceğim. Buradaki sanayi tesislerini teker teker gezeceğim.  Bunların idareden kaynaklanan sorunları gidereceğiz. Zira biz Yozgat’ta ki göçü durdurmak ve tersine çevirmek istiyoruz. Bu maksatta istihdamı teşvik eden, onları destekleyen sanayinin, üreticinin yanında olan bir anlayışla buradaki hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji