YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Kan bağışı kampanyası’na destek

Kan bağışı kampanyası’na destek

14102017kan
Yerköy ilçemizde,  “Kan Veren, Can Verir” kampanyası düzenlendi.
Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yerköy Kızılay Şubesi ortaklaşa kan bağışı kampanyası dikkat çekmek için ‘Kan veren, can veren’ kampanyası düzenledi.
Haşim Kılıç Mahallesi Molla Hüsrav Camii önünden kurulan kan bağış tırına, önünden düzenlenen kampanya açılışına, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Asar, Türk Kızılay Şube Başkanı Yaşar Altıntaş, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Türk Kızılay Şube Başkanı Yaşar Altıntaş, düzenlenen kampanya ile kan bağışı için farkındalık yapmak için böyle bir kampanya düzenlediklerini söyledi.
İlçe halkının ilgisini uyandırabilmek adına tüm bu kampanyayı başlattıklarını söyleyen Altındaş, “Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Türk Kızılayı Şubemiz ortak karar olarak böyle bir kampanya düzenlemiş bulunmaktayız. Kampanyamızın amacı hem halkımıza farkındalık oluşturmak hem de desteklerin önemini göstermek için daire amirlerimizin de katılımı ile “Kan veren, can verir” kampanyasının startını vermekti. Kan bağış tırı ilçemizde 4 gün duracaktır. Bu süre zarfından inşallah ilçe halkımız duyarlı davranır ve kampanyamıza destek verirler” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji