YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %0,65
  • BIST
    %1,73
Kardeşleri ile birlikte okul harçlıklarını çıkarıyorlar

Kardeşleri ile birlikte okul harçlıklarını çıkarıyorlar

1 Mayıs İşçi Bayramında tüm resmi dairelerin tatil olmasından istifade eden, 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Yasin Aslan, okul harçlığını çıkarmak için ayakkabı boyacılığı yapıyor
byc0305201211Yerköy İlçemizde boyacılık yapan 3’üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Yasin Aslan, 1 Mayıs İşçi Bayramında okul masraflarını boyacılık yaparak çıkarıyor.
Yerköy ilçemizde, ayakkabı boyacılığı yaparak okul harçlığını çıkaran 9 yaşındaki Yasin Aslan, 1 Mayıs işçi bayramı dolayısıyla okulların tatil edilmesinden istifade ederek okul harçlığını çıkarmak için kardeşleri ile birlikte ayakkabı boyacılığı yaptığını ifade etti.
Hafta sonu ve resmi tatillerde okul harçlıklarını çıkarmak için ağabeysi Kemal Aslan (15) ve kardeşleri Yahya Aslan (10) ile birlikte harçlıklarını çıkarmak için boyacılık yaptığını belirten Yasin Aslan, “ Babamın düzenli bir işi olmadığı için ben ile birlikte 2 kardeşim hafta sonları ve resmi tatillerde, Yerköy ve Çiçekdağı ilçelerimizde ayakkabı boyacılığı yapıyoruz.
Günlük, 5 ila 10 TL arası kazandığımız paraları evde ailemin ihtiyaçları giderildikten sonra, kardeşlerim ile birlikte kalan paradan okul harçlığımızı alıyoruz.”dedi.
9 Yaşındaki Yasin Aslan, 4 kardeş ten 3’üncü olduğunu en ufak kardeşlerinden Yunus Aslan’ında okula başlaması ile birlikte onunda ayakkabı boyacılığı yapacağını belirti.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Eden Hafta Sonu Yahya

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji