YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,61
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,05
Kırşehir Valisinden, Çiçekdağı’na Ziyaret Etti

Kırşehir Valisinden, Çiçekdağı’na Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Çiçekdağı ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
İlk olarak Çiçekdağı Hükümet Konağını ziyaret eden Vali İbrahim Akın, Kaymakam Burak Akeller’den ilçede devam eden yatırımlar hakkında brifing aldı.
Ardından Çiçekdağı Belediye Başkanlığına geçen Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı İsmail Deniz’den ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Akın, Çiçekdağı Devlet Hastanesi’nde de incelemelerde bulundu. Çiçekdağı Bulamaçlı Kaplıcasında da incelemelerde bulunan Sayın Valimiz, yetkililerden kaplıca hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretinde yaptığı konuşmada, devam eden yatırımlar hakkında yerinde bilgiler almak için ilçelere ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Vali Akın, geçiminin çoğunluğunu tarım ve hayvancılıktan sağlayan Çiçekdağı’nın daha da gelişip daha kalkınabilir bir ilçe haline gelmesi için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Ziyaretleri sırasında Çiçekdağı ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızla da sohbet eden Vali Akın’ın programı, Köseli Belediyesini ziyaret etmesi ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji