YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
KYK öğrencileri, Engelli Serkan Salmanlı’yı unutmadı

KYK öğrencileri, Engelli Serkan Salmanlı’yı unutmadı

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü (KYK) öğrencileri, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle Engelli Serkan Salmanlı’yı ziyaret ettiler.

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürü Tuğrul Bozer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetinden dolayı İlçeye bağlı Erzurum Mahallesinde oturan Salmanlı ailesini ziyaret ettiklerini söyledi.

Bozer, ziyaret sonrası gazetecilere şu açıklamalarda bulundu:

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü, etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde ikamet eden Salmanlı ailesinin çocuğu olan Serkan kardeşimizi öğrencilerimizle birlikte ziyaret etti. Engellilerin hayatını kolaylaştırmak, sosyal, ekonomik ve psikolojik yönlerden onları desteklemek hepimiz için bir gönül işi aynı zamanda bir insanlık görevidir. Her sağlıklı insanın bir engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Onların sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının önemli göstergelerindendir. Sosyal yaşamın bir parçası olmalarının önündeki engelleri azimle, inançla aşan engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor,  tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.” dedi.

Gerçekleşen ziyarette öğrenciler ve Yurt Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Fatih Baltacı, günün anlam ve önemine binayen Salmanlı ailesine çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji