Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LGK-82 ile Bayraktar AKINCI TİHA’nın Atışı Hedefi Tam Olarak Vurdu

Bayraktar AKINCI insansız hava aracı, Aselsan’ın geliştirdiği LGK-82 lazer güdüm kitiyle gerçekleştirilen test atışında hedefe tam isabetle vurdu. Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol, “Bayraktar AKINCI’nın etkili silahı LGK-82, sahadaki yeteneğini bir kez daha gösterdi” dedi.

Bayraktar AKINCI insansız hava aracı, Aselsan'ın geliştirdiği LGK-82 lazer güdüm

Milli ve yerli olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı, yerli silah sistemleriyle entegre çalışmalarına devam ediyor. AKINCI TİHA, başarılı bir test daha gerçekleştirdi.

Entegrasyon çalışmaları kapsamında; AKINCI TİHA, Aselsan tarafından geliştirilen LGK-82 lazer güdüm kitiyle yapılan test atışında hedefi tam olarak vurmayı başardı. Test videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “LGK-82 Atış Testi Tam İsabet” açıklamasında bulundu.

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol da sosyal medya üzerinden, “Bayraktar AKINCI’nın güçlü silahı LGK-82’nin sahada etkinliğini bir kez daha kanıtladığını” ifade etti.