YouTube

  • DOLAR
    %-0,19
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,52
Turan Yılmaz’dan delegelere öğlen yemeği

Turan Yılmaz’dan delegelere öğlen yemeği

Çiçekdağı Ziraat Odası başkan adayı olan Turan Yılmaz, özel bir restoranda delege ve çiftçileri tanışma yemeğinde bir araya getirdi.
16012015yılmazYemekte bir konuşma yapan başkan adayı Turan Yılmaz, “Ziraat odaları sebeplenme yeri değil çiftçiye hizmet üretme yerleridir. Ben ve ekibim bu hizmetin en iyisiniz vereceğimize inanıyorum” dedi.
Yılmaz konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Ziraat odası çiftçilerden sadece aidat toplama kurumu değil çiftçiyle ekipman desteği ile ziraat mühendisleri ile bilgi desteği vermesi gereken bir kurumdur. Zevk sefa sürme makam egosu tatmin etme yeri hiç değildir. Eğer ben ve ekibim yönetimi devralırsak çok heyecanlıyız. Çok ciddi projelerimiz var bunları çiftçilerimizin hizmetine sunacağız bundan da tüm hemşerilerimiz yararlanacaktır. Çiftçilerimiz buğday satarken ve toprak tahlillerinde çok ciddi sıkıntıları var bunu biliyorum ve bu sıkıntıları bir çiftçi olarak en canlı yaşayan bir arkadaşınız olarak tüm sorunlara çözüm bulacağıma söz veriyorum. Çiftçi aidat ücretleri çok yüksek olduğunu biliyorum bu ücretlerde ciddi iyileştirmeye gidilecek. Çiftçilerimizin hizmetinde kullanmak için bir adet taş toplama makinesi traktör alacağım. Besicilik ve damızlık hayvancılık yapan çiftçilerimize hizmet sunmak için en az 2 tane veteriner alacağım bu arkadaşlar ücretsiz çiftçilerimize hizmet sunacaklar. Bu vesile ile davetime katılan tüm delege arkadaşlarıma ve hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.
DSC_0035

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji