YouTube

  • DOLAR
    %-0,54
  • EURO
    %-0,36
  • ALTIN
    %-0,78
  • BIST
    %-0,37
Vali Yardımcısı Şahin, oyun ve spor parklarını yerinde inceledi

Vali Yardımcısı Şahin, oyun ve spor parklarını yerinde inceledi

Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Yerköy ilçemizde “Okul Bahçemde Hayat Var” Projesi kapsamında SODES’ten sağlanan finansmanla 8 okulun bahçesine kurulan oyun ve spor aletlerini yerinde inceledi.
28012014valiTOKİ İlköğretim okulunda bulunan oyun ve spor aletlerini yerinde inceleyen Şahin, Yerköy kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği bünyesinde ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ortaklaşa hazırlanan proje hayata geçtiğini söyledi.
Şahin, okul bahçeleri için SODES’ten, 10 bin 640 TL’lik bir finansman desteği sağladı söyleyerek şu şekilde konuştu;
“Yerköy kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği bünyesinde ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ortaklığında yazdığımız proje ile 8 okulumuzun bahçesinde, kurulan oyun ve spor aletlerini yerinde görmek için Yerköy’e gelmiş bulunmaktayız.
Okul saatlerinde öğrenciler tarafından kullanılacak olan parkların okullarında tatil olması ne deni ile parkların çevresindeki tüm mahallelilerin hizmetinde olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Halkımıza SODES tarafından hibe edilen bu parklar halkımızın kendi öz malı olduğundan koruma görevi de yine bizlere düşmektedir. İnşallah uzun yıllar halkımıza hizmet etmesini umduğum bu park alanlarının tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yerköy ilçe kaymakamı Nevzat Şengök ise SODES tarafından yapılan oyun ve spor aletlerinin Atatürk İlköğretim, Namık Kemal İlköğretim, TOKİ İlköğretim, Şehit İbrahim Yıldız İlkokulu, Reşat Akyön İlköğretim, 80. Yıl Ortaokulu, Nurdoğdu Ortaokulu, Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesinde bulunan bahçelere öğrencilere ve mahalle sakinlerine hizmet verdiğini söyledi.
İncelemelere Yozgat Vali Yardımcısı Kemal Şahin’in yanı sıra Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’da hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji