YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %-0,06
  • BIST
    %1,69
Yerköy Ülkü Ocakları Başkanı Değişti

Yerköy Ülkü Ocakları Başkanı Değişti

Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, törenle başkanlık görevini Hamza Karabulut’a devretti.
27062014ocakYerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan olarak Hamza Karabulut’un ilk açıklamasına Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman ve kalabalık bir gençlik grubu katıldı.
Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman devir teslim töreni öncesi yaptığı konuşmada, başkanlık görevinin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi.
Herkesin ortak gayesinin devir alınan bayrağı en yükseklere taşımak olduğunu ifade eden Küçükduman, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Bugüne kadar görevini layıkıyla yerine getiren Selim Atik kardeşimize teşekkür ediyorum. Bizler kendisinden razı olduk Allah da kendisinden razıdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Hepimizin ortak gayesi de kutlu sancağımızı daha yükseğe taşımak, milliyetçi bir Türkiye’yi inşa etmektir. Bu kapsamda görevi yeni devralan Hamza Karabulut kardeşime başarılar diliyorum” dedi
Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hamza Karabulut, kendisine uygun görülen bu görevi layığı ile yerine getireceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
“İlk olarak değinmek istediğim konu ülkücü hareketin ve günümüzde Hoca Ahmet Yasevi dergahının temsilcisi olan ülkü ocaklarının hizmet noktasında yanlış tanınması ve bu şekilde insanlara yanlış aktarılmasıdır.Ülkü ocaklarında yetişen ülkücülerin tek bir gayesi ve tek bir davası vardır o da yüce Allahın davası olan nizam-ı alem ilahi kelimetullah davasıdır. Bu hak davayı savunan ve bu uğurda ölürsek şehit kalırsak gazi zihniyetini benimseyecek kadar samimi ilerleyen ülkücüleri, farklı kalıplara sokmak isteyen, eline geçen her fırsatta çamur atarak topluma böyle lanse eden tüm zihniyetleri kınıyor ve lanet okuyorum. Bu kutlu ve şanlı sancağı aldığımız noktadan çok daha ileri götürmek azminde ve niyetindeyiz. Cenab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla bu vatan uğruna kanı yere düşmüş bütün vatan evlatlarına,kutsal şehitlerimize olan borcumuzu bu vatana layık,imanlı ihlas,edep,ahlak sahibi ve milli şuuru yüksek bir gençlik yetiştirerek ödeyeceğiz.Bu kutlu yolda bütün hemşerilerimizden desteğini ve dualarını beklediğimizi  bilmelerini istiyor” şeklinde konuştu.
Gerçekleşen konuşmalar sonrası, Küçükduman tarafından eski başkan Selim Atik’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji