YouTube

  • DOLAR
    %-0,02
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %-0,14
  • BIST
    %1,69
Yerköy’de Atatürk heykeline çevre düzenlemesi yapıldı

Yerköy’de Atatürk heykeline çevre düzenlemesi yapıldı

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İlçe merkezinde bulunan Atatürk heykeli yeniden boyandığını ve çevre düzenlemesinin yapıldığını söyledi.
İlçenin çeşitli noktaların da bulunan park ve bahçelerinin bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ifade eden Yılmaz, Haşim Kılıç Mahallesi Kırşehir Caddesinde bulunan Atatürk heykelinin de yenilendiğini ifade etti.
Atatürk’ün Türkiye’nin kaderini değiştiren hemen her konuda çağdaş düşüncelere sahip bir dünya lideri olduğunu söyleyen Yılmaz, şu gazetemiz muhabirine şu açıklamalarda bulundu:
“İlçemizin en işlek caddesi üzerinde bulunan, Atatürk Büstünün gerek ilçe merkezinde olması nedeni ile gerekse düzensiz bir görünüme sahip olmasından dolayı çevre düzenlemesi yapılmıştır. Düzenlemelerde Atatürk Heykeli siyah görünüme sahipti bizler bunu altın yaldız boya ile boyandı. Bunun yanı sıra parke çalışmaları, ağaçlandırma, oturma banklarının değiştirilmesi işlemleri yapıldı. Ben Belediye başkanı olduğum süre boyunca Yerköy’ün tüm manevi değerlerine önem vereceğim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji