YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Yerköy'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

24082017ogrenci
Yerköy Nurdoğdu Ortaokulunda yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğrenciler düzenlenen yemekli bir programla bir araya geldi.
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavındaki derslere yönelik açılan kursla verimli bir tatil geçiren öğrenciler düzenlenen etkinlikle kursa katılmalarının ödülünü almış oldular.
Etkinlik hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu müdürü Halit Arapoğlu “2017 – 2018 Eğitim öğretim yılında TEOG sınavına girecek 7.sınıftan 8.sınıfa geçen öğrencilerimiz için okulumuzda destekleme ve yetiştirme kursu açtık. Yaz Dönemi açılan bu DYK Kurslarını çeşitli sosyal etkinliklerle zenginleştirerek bir yaz okulu havasında değerlendirmeye çalışıyoruz. Daha önceki haftalarda yaptığımız köfte-ekmek ikramımızı bu hafta Bünyamin’in Yeri Et lokantasında öğle yemeğiyle devam ettirdik. Umarım öğrencilerimiz kendilerine verilen bu emeğin ve değerin karşılığını sahibül-vefa olarak öderler.” dedi.
Yaz tatilinde okulumuzda açılan bu DYK Kurslarını son hafta düzenlenmesi planlanan bir piknikle sonlandıracaklarını belirten Arapoğlu ” Öğrencilerimiz hem akademik hem de sosyal yönden zengin bir tatil geçirdiler. İnşallah yapmış olduğumuz bu akademik ve kültürel yatırımın karşılığını hem TEOG´ta hem de gerçek hayatta alırız.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji