YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy’de, Dijital Okur Yazarlık kursu açılıyor!

Yerköy’de, Dijital Okur Yazarlık kursu açılıyor!

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi tarafından, vatandaşların günlük hayatlarında sıklıkla kullanmak zorunda kaldıkları internet uygulamalarının kullanımının öğretilmesi amacıyla Dijital Okur Yazarlık Kursu düzenlenecek.

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kurs Kapsamı, e-Devlet, Hastane Randevusu, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), Tapu ve Kadastro gibi internet uygulamalarının kullanımı detaylı bir şekilde ele alınacak.

Kursun Faydaları hakkında da bilgilendirme yapan Yerköy Halk Eğitimi Merkezi “Katılımcılar, internetin temel işlevlerini ve günlük hayatlarında kullanabilecekleri internet uygulamalarını kullanmayı öğrenecekler. Dijital okur yazarlık becerilerini geliştirecekler. İnternet üzerinden kamu hizmetlerine erişimde kolaylık sağlayacaklar. Zamanlarını ve kaynaklarını daha etkin kullanabilecekler. Dijital okur yazarlık becerileri günümüzde her birey için vazgeçilmez hale gelmiştir. Bu kurs ile vatandaşlarımızın dijital okur yazarlık becerilerini geliştirmelerine ve internetin sunduğu imkanlardan faydalanmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz.” dendi.

Kurs hakkında detaylı bilgi almak için Yerköy Halk Eğitimi Merkezi’ne 0354 516 24 77 numaralı telefondan ulaşabileceğini söylediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Sayın editör gerçekten harikasınız. Çok güzel ve verimli haberler yapıyorsunuz. Şahsım adına çok teşekkür ederim.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji