YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %-0,06
  • BIST
    %1,69
Yerköy’de Öğrenciler Emniyet’i Ziyaret Etti

Yerköy’de Öğrenciler Emniyet’i Ziyaret Etti

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde “Polis Haftası” dolayısıyla Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
12042015okulYerköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel tarafından karşılanan öğrencilere çikolata ikram edildi. İlçe Emniyet Müdürü ile sohbet eden öğrencilere polislik mesleği ve emniyet birimleri hakkında bilgi verildi.
Nurdoğdu Ortaokulu müdür yardımcısı Mustafa Oğuz İbiş “Polis Haftası” münasebetiyle gerçekleştirdikleri ziyaretten hem öğrencilerin hem de emniyet çalışanlarının oldukça memnun kaldığını ayrıca bu sene mayıs ayında düzenleyecekleri “ Güvenli Trafik Konferansı ” programını ilçe emniyet müdürlüğü ile işbirliği halinde düzenleyeceklerini ifade etti.
Ayrıca bu yıl okul ve çevre güvenliği konusundaki katkılarından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel’e teşekkür ettiklerini ifade eden Mustafa Oğuz İbiş “Nurdoğdu Ortaokulu olarak 170. kuruluş yılında her zamankinden daha güçlü ve dünyada da önemli bir konuma sahip olan emniyet teşkilatımızın kuruluşunu, zor şartlar altında görev yapan bütün emniyet çalışanlarımızın haftasını kutluyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji