YouTube

  • DOLAR
    %-0,55
  • EURO
    %-0,41
  • ALTIN
    %-0,16
  • BIST
    %-0,37
Yerköy'e Pedal Çevirdiler

Yerköy'e Pedal Çevirdiler

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, bu yıl 171’inci Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Yerköy’e bisiklet turu düzenledi. Bisiklet turu sonunda tura katılanlara Yerköy Bölge Trafik İstasyonunda çeşitli ikramlar yapıldı.
07042016pedalCumhuriyet Meydanı’ndan başlayan ve Yerköy Bölge Trafik İstasyonunda son bulan bisiklet turuna İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, “ 2-3 yıldır düzenlediğimiz bu etkinliğe vatandaşlarımızın da ilgisi büyük.
Hem sağlıklı yaşamı teşvik etmek hem de bu yıl 171’incisi kutlanan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde 30 kilometre pedal çevireceğiz” diye konuştu.
Düzenlenen etkinlikle vatandaşların spor yapmaya özendirildiğini belirten Akpınar, “Yozgat’ta Polis haftasına sportif bir etkinlikle başladık.
Biz spor aktivitesi ile mesleğimizi özdeşleştirdik.
Güvenlik görevlileri özgürlük ile güvenlik arasındaki hassas çizgiyi korumakla görevli.
Bisiklet sporu da buna benziyor hem hareket halinde olmak zorundasınız hem de dengenizi korumak zorundasınız.
Durduğunuzda veya dengenizi kaybettiğinizde nasıl ki düşerseniz güvenlik güçleri de özgürlük ve güvenlik arasındaki o hassas çizgiyi korumak zorunda.
Biz de hem mesleğimizi hem bu sporu bir araya getirerek hem meslektaşlarımızı hem vatandaşlarımızı spor yapmaya teşvik etmek ve kuruluş yıl dönümünün açılışını bu etkinlikle başlamayı düşündük.
Yozgat il merkezinden Yerköy ilçe merkezine kadar 30 kilometre arasında bisiklet turu düzenledi. Katılım güzel oldu.
İleriki dönemlerde bu katılımın daha da artacağını düşünüyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji