YouTube

  • DOLAR
    %-0,19
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %-0,15
  • BIST
    %1,69
Yozgat Gençlik Merkezi, Depremzedelere Destek Oluyor

Yozgat Gençlik Merkezi, Depremzedelere Destek Oluyor

Yozgat Gençlik Merkezi, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan deprem destek grubu ile depremzedelere destek oluyor.

Gençlik liderleri ve gönüllü gençler, depremzedeler için resim ve ebru sanatı çalışmaları yaparak, ayrıca akıl ve zeka oyunları oynayarak eğlenceli vakit geçirmelerine destek sağlıyorlar.

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ali Sapmaz, deprem bölgesinden gelen misafirleri KYK Bozok Yurdu’nda ağırlarken Bakanlık talimatları doğrultusunda Gençlik ve Spor çalışanlarından oluşan bir deprem destek grubu oluşturulduğunu belirtti. Destek grubunda spor uzmanı, antrenör, gençlik çalışanı, psikolog, pediatri uzmanı eğitmenler ve gönüllüler bulunuyor.

Grup, özellikle çocuklara destek olmak için çalışıyor. 0-5 yaş grubundaki çocuklara okul öncesi faaliyetler yaparak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gelen psikolog eşliğinde destek veriyorlar. 5 yaş üstü çocuklar için ise Spor, Resim, Ebru, Akıl ve Zeka oyunları, Satranç ve Sinema etkinlikleri gibi çeşitli faaliyetler düzenleniyor.

Böylece, Yozgat Gençlik Merkezi ve deprem destek grubu, depremzedelere moral ve destek vererek, onların zor zamanlarında yanlarında olduğunu gösteriyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji