YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yozgat’ı temsil etmek için ter döktüler

Yozgat’ı temsil etmek için ter döktüler

Yerköy, Sorgun ve Sarıkaya’dan gelen tekvandocular, Marmaris’te gerçekleşecek olan “Türkiye Tekvando” müsabakasında Yozgat’ı temsil etmek için ter döktüler.
01052014tekvandoYerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda 55 tekvando sporcusu bir araya geldi.
Kapalı spor salonunda gerçekleşen seçmelere, Tekvando Yozgat İl Temsilcisi Şevket Timuray, Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muammer Öz, Yerköy, Sorgun ve Sarıkaya’dan çok sayıda sporcular katıldı.
Seçmeler öncesi konuşma yapan Timuray, Yerköy’de yapılan seçmeler sonrasında, 3 ilçeden 55 sporcunun katılığı seçmelerden derece elde eden sporcuların Marmaris’te gerçekleşecek olan “Türkiye Tekvando” müsabakasında Yozgat’ı temsil edeceklerini söyledi.
Timuray, “Yerköy, Sorgun ve Sarıkaya’dan gelen sporcularımız burada 4 hakem’in gözetiminde elemelere katılmışlardır. Gerçekleşen bu seçmelerden ilk 3’e giren sporcularımız Yozgat’ı Marmaris Tekvando Türkiye Şampiyonasında temsil edecektir. İnanıyoruz ki, seçmelerde dereceye giren sporcularımız bizleri Marmaris’te en iyisini temsil edecektir. Buradan, bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç bilirim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji