Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ta Jandarma Harekete Geçti: Aranan Şahıs Kıskıvrak Yakalandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akdağmadeni’nde “tehdit ile hakaret” suçundan aranan bir şahısı operasyonla yakaladı. Çalışmaların kararlılıkla süreceği bildirildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akdağmadeni'nde "tehdit ile hakaret" suçundan

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde aranan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Akdağmadeni İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen operasyonda, bir şahıs yakalandı.

Yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda, şahsın ‘Tehdit ile Sesli, Yazılı veya Görüntülü Bir İleti ile Hakaret’ suçundan arandığı tespit edildi. Operasyon düzenlenerek şüpheli şahıs, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

‘Huzur ve Güvenlik İçin Çalışmalar Devam Edecek’

Yakalama işleminin ardından Yozgat İl Jandarma Komutanlığı’ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasının öncelik olduğu vurgulandı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, “Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak, halkımızın huzur ve güvenliği için aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Yakalanan şahsın adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından, çıkarılacağı mahkemece sevk edileceği cezaevine gönderileceği öğrenildi. Operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.