Yozgat KOM Şube Müdürlüğü, KOM Başkanlığı koordinesinde Türkiye genelinde gerçekleştirilen alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliği operasyonu kapsamında önemli bir başarıya imza attı.
Yapılan çalışmalarda, sahte alkol üreterek satan M. E. isimli şahsın Yozgat’taki ikamet adresine adli arama gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen arama sonucunda, 15 litre sahte alkol ile 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M. E. hakkında, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na (SKM) aykırı hareket etmek suçundan adli işlem başlatıldı.
Olayın, alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğiyle mücadele çerçevesinde KOM Şube Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülen çalışmanın bir parçası olduğu belirtildi.
Bu tür suçlarla mücadelede kararlılıkla ilerleyen güvenlik güçleri, halk sağlığını tehdit eden yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi amacıyla operasyonlara devam edeceklerini duyurdu.

