YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
10 ilçede mevcut başkanlarla devam 3 ilçede değişiyor

10 ilçede mevcut başkanlarla devam 3 ilçede değişiyor

AK Parti Yozgat’ta kongre süreci 2 Ekim Cuma günü Aydıncık İlçesi ile başlıyor.

AK Parti Yozgat’ta kongre süreci 2 Ekim Cuma günü Aydıncık İlçesi ile başlıyor. 10 ilçede mevcut başkanlarla devam eden AK Parti’de 3 ilçe başkanı kendi rızası ile görevi bıraktı. Bu 3 ilçede AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde adaylar belirlendi. Gösterilen adaylardan Yenifakılı adayı Sema Uçar, AK Parti Yozgat tarihinde ilk defa bir kadın ilçe başkanı olacak.

10 İLÇE DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, 10 ilçenin mevcut başkanları ile devam ettiğini söyledi. Başkan Dursun, Aydıncık, Çekerek, Kadışehri, Saraykent ve Akdağmadeni’nde 2,3,4 Ekim’de kongrelerin yapılacağını dile getirdi.

Yerköy, Sarıkaya, Çayıralan, Merkez ve Boğazlıyan’da mevcut başkanların devam ettiğini aktaran Dursun, “Buralarda da 9,10,11 Ekim’de kongrelerimizi yapacağız. Yine Sorgun, Şefaatli, Yenifakılı ve Çayıralan ilçelerimizde de 17 ve 18 Ekim’de kongrelerimizi yapacağız” ifadelerine yer verdi.

KENDİ İSTEKLERİ İLE BIRAKTILAR

Başkan Dursun, Şefaatli, Yenifakılı ve Sorgun İlçelerinde mevcut başkanların kendi istekleri ile görevi bıraktıklarını belirterek, “Sorgun, Şefaatli ve Yenifakılı ilçelerinde ilçe başkanları kendi rızaları ile göreve devam etmeyeceklerini beyan ettiler. Genel merkez tarafından yapılan çalışmalarda yeni adaylarımız belirlendi. Bu adaylarımız da zaten teşkilatta görev almış olan arkadaşlarımız.  Şefaatli’de Yusuf Özdemir, Yenifakılı’da Sema Uçar, Sorgun’da ise Mesut Kılıç’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İLK DEFA KADIN BAŞKAN

Yenifakılı’da AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Uçar’ın aday olduğunu anımsatan Dursun, “AK Parti Yozgat tarihinde ilk defa bir kadın ilçe başkanımız olacak. Kendilerine de başarılar diliyorum” dedi.

PARTİYE YAKIŞIR OLACAK

Kongrelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partimize yakışır bir şekilde kongre sürecini tamamlamayı hedefliyoruz. Kovid -19 hastalığına karşı kongrelerimizi belirlenen kurallar çerçevesinde gerçekleştireceğiz. AK Parti, kişisel çıkarların ve menfaatlerin değil ülkemizin menfaatlerini önceleyen ve koruyan,  ben değil biz olarak bütün vatanseverlerin buluştuğu liderine ve ülkesine bağlı milletin partisidir” ifadelerine yer verdi.

GÖRÜLMEMİŞ YATIRIMLAR

Yozgat tarihinde görülmemiş yatırımların AK Parti döneminde kazandırıldığını anımsatan Dursun, “Sadece Yozgat’ımız değil ülkemizin de dört bir tarafında Cumhuriyet tarihinden günümüze görülmemiş yatırımlar hizmetler gerçekleştirildi. Bunları anlatmayla ve saymayla bitiremeyiz. Bu hizmetleri ve yatırımları görmek istemeyen bazı muhalif kesimler gündem olsun diye boş eleştirilerde bulunabilirler” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji