YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %-0,05
Çelik kasa hırsızları cezaevinden çıktı…

Çelik kasa hırsızları cezaevinden çıktı…

Yerköyde 2010 yılı içerisinde gerçekleşen kasa hırsızlığı yapan şahısların Yozgat ceza evinde yatan kişilerden  bazıları olduğu ortaya çıktı.
03022011hirsizlikYozgat il ve ilçelerinde 2010 yılında meydana gelen hırsızlık olaylarına karışan zanlıların, başka bir suçtan cezaevine giren kişiler olduğu belirlendi.
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İl merkezi ve Yerköy, Akdağmadeni, Boğazlıyan ve Sarıkaya işyerlerine girerek çelik kasa hırsızlığı yapan zanlıların tespit edildiği belirtildi.
Yapılan açıklamada, İl merkezinde Paytoncular Gıdayı, Yerköy ilçemizde Açıkgöz Tüp Bayii, Akdağmadeni’nde Desti Restoran, Doğanlar Konfeksiyon, Kocamanlar Ticaret, Boğazlıyan’da Sultan Hırdavat ve Sarıkaya’da Alkan Sarrafiye  işyerlerindeki hırsızlık olaylarına karışanların H.Y. ve O.K. isimli şahısların olduğu kaydedildi.
Açıklamada, “2010 yılı içerisinde meydana gelen işyerlerindeki çelik kasa hırsızlık olayları ile ilgili şüphelilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar neticesinde; 7 ayrı işyerindeki çelik kasa hırsızlık olayları aydınlatıldı. Hırsızlık olaylarından önce şüphelilerin sahte kimlikler ile il dışından il ve ilçelerimize gelerek keşif yaptıkları ve daha sonra da hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri anlaşılmıştır. Meydana gelen çelik kasadan hırsızlık olayları, tutma evrakları ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına teslim edilerek, İl genelinde toplam 7 ayrı işyerlerinden çelik kasadan hırsızlık olayı aydınlatılmıştır” denildi
 Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji