YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,42
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %1,85
Çiçekdağı’nda sünnet şöleninin 4’üncüsü gerçekleşti

Çiçekdağı’nda sünnet şöleninin 4’üncüsü gerçekleşti

Çiçekdağı Belediyesi sosyal etkinlikleri çerçevesinde, dördüncüsünü gerçekleştirilen sünnet etkinlikleri Ramazan ayı öncesi tamamlandı
25072012cicekdagÇiçekdağı Belediyemizin sosyal etkinlikleri çerçevesinde, gerçekleştirilen sünnet etkinliklerinin Ramazan ayı öncesi tamamlandığını ifade eden Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Bu yıl 45 çocuğumuzun sünneti gerçekleştirildi.” ifadelerinde bulundu.
Sünnet etkinliğinin her yıl olduğu gibi bu yılda yapıldığını ifade eden Başkan Deniz,” Çiçekdağı Belediyemize ait hoparlörlerinden yapılan ilanlarımızla bu etkinliğimiz vatandaşlarımıza duyuruldu. Yapılan ön çalışmaların ardından belirlenen 45 çocuğumuzun evlerine gidilerek tek tek sünnet olayı gerçekleştirilmiştir.
2009 Yılından bu yana ilçemiz de bulunan ve dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız sünnet organizasyonlarımızla bu güne kadar yaklaşık 2 yüz çocuğumuzu sünnet ettirdik.
Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları ve çocuklarımızın da rahatı için önceden belirlenen evlerimize belediyemizce kurulan bir ekip ve profesyonel sağlıkçı arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik sayesinde, bu yılda 45 çocuğumuzu sünnet ettirmiş bulunuyoruz.
Amacımız bu tür faydalı etkinlikleri ilçemizde geleneksel hale getirmektir.  Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız için ne yapsak azdır diye düşünüyorum” dedi.
Belediye Başkanı Deniz, sünnet yapılan evlere giderek ailelere hayırlı olsun temennisinde bulunarak ailelere çeşitli hediyeler takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji