YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %1,83
Çiçekdağı’nda yaz spor okuluna yoğun ilgi

Çiçekdağı’nda yaz spor okuluna yoğun ilgi

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yaz spor okuluna öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
25072014cicekdagıİlçe Kapalı Spor Salonunda açılan kursu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, öğrencilerle sohbet etti, kurslarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Arslan, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı sonunda Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Masa Tenisi, Voleybol, Tekwando ve Badminton olmak üzere dört branş dallarında açılan yaz spor okulu devam ettiğini söyledi.
Yaz spor okulunda, 230 öğrencinin eğitim gördüğünü ifade eden Arslan, şu ifadeleri kullandı:
“2013-2014 Eğitim Öğretim yılı nisan ayında, ilçemizde spor salonu faaliyete geçmesi ile birlikte Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yaz spor okulunu açtık. Açmış olduğumuz yaz spor okuluna beklentimizin üzerine bir kayıt gerçekleşti. 230 öğrencimiz kapalı spor salonumuzda Tenisi, Voleybol, Tekwando ve Badminton olmak üzere dört branş dalında eğitim almaktadırlar. Eğitimleri gönüllü olarak spor okulunda görev almak isteyen öğretmen ve usta öğreticiler yapmaktadır. Gerek öğretmenlerimiz olsun gerekse çocuklarımız olsun çok istekli ve gayretliler. Buradaki amacımız, yaz tatilinde çocuklarımızı kapalı ortamlardan uzak tutup, spor yapmalarının kendileri ve sağlıklı bir yaşam açısından çok önemli olduğunu göstermektir. İnşallah her yıl düzenli olarak yaz spor okullarını açmaya devam edeceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji