YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %-0,56
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %2,05
Dr. Usul veda mesajını yayınladı

Dr. Usul veda mesajını yayınladı

Uzun Yıllar Yerköy ilçemizde görev yapan Eski Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul,  başhekimlik görevini devretmesi üzerine veda mesajı yayınladı.
24042013sayitVeda mesajında uzun yıllar Yerköy’de görev yaptığını ifade eden Dr. Usul, şu ifadelere yer verdi:
“2006 yılında başlamış olduğum, Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimlik görevimi 01 Ocak 2015 itibari ile devrediyorum. Yerköy Devlet Hastanesinde çalıştığım bu süre zarfında daima kaliteli yüksek standartlarda ve halkımıza layık olan hizmetleri Yerköy’ümüze getirmenin ve değerli çalışma arkadaşlarımızın kullanımına sunarak Yerköy devlet hastanesini Yozgat’ın sağlık alanında parlayan yıldızı olması için çalıştım. Allaha şükürler olsun ki bu süre zarfında ek binamıza kavuştuk Yerköy için hayal olan ikinci basamak yoğun bakım ünitesini hayata geçirdik medikal teknolojide büyük hastanelerde neler varsa imkanlar dahilinde alınmasına vesile olduk Yozgat’ın ilçelerindeki ilk MR ünitesini hizmete sunduk. Bu çalışmalar süresince özverili çalışmalarından dolayı tüm hastane çalışanları başta olmak üzere emeği geçen tüm hemşerilerimize ve bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hakkınızı Helal Edin” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

3 yorum

  1. İlçemize ve hastanesine çok büyük hizmetlerde bulunan, koltuğu dolduran mütevazı adam Said Usul bey umarım daha iyi yerlere gidersin, yerköy halkı olarak hastanede yüksek kalitede hizmet sundunuz, bizim hakkımız varsa helal olsun, yerine gelenler inşallah senin gibi olur.

  2. Malesef Yerköy sizin gibi bir değeri kaybetti.Siz her yerde başarıya ulaşırsınız da yerköy ne yapar bilmem. Buna vesile olan Yerköy düşmanları utansın ne diyelim.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

  3. KOLTUĞU İÇİN 100 YATAKLI HASTANE YAPTIRMADI YERKÖY NELER KAYBETTİİ BUNUDA BİLİYORMUYDUNUZZ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji