YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %2,05
Esatbeyoğlu,” Teröre Hayır Kardeşliğe Evet için yürüyüşe katılıyoruz”

Esatbeyoğlu,” Teröre Hayır Kardeşliğe Evet için yürüyüşe katılıyoruz”

Yerköy Ticaret Borsası ‘Teröre hayır, kardeşliğe evet’ yürüyüşü için Ankara’ya hareket etti.
23042015esatbeyogluYerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu önderliğinde başlayan ve 14 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet” yürüyüşüne Yerköy’den iki otobüs üye ile katılacaklarını söyledi.
Esatbeyoğlu, Türkiye’nin birçok yerinden bulunan Sivil Toplum Kuruluş’larında katılacağı 17 Eylül Perşembe günü yani bugün Ankara Sıhhiye meydanında düzenlenecek olan büyük bir yürüyüşte “Teröre hayır, kardeşliğe evet” diyeceklerini ifade etti.
Esatbeyoğlu, “Teröre hayır, kardeşliğe evet, yürüyüşüne Yerköy Ticaret Borsası olarak katılım sağlanmasına karar verildik. Yerköy İlçemizden kurumumuzca iki otobüs Ankara’ya hareket ettireceğiz. Bu konuda üyelerimize mesaj yolu ile duyurduk. Borsa olarak katılım sağlanması için elimizden geleni yaptık. Ülkemiz kritik günler geçiriyor, bu günlerde en önemli konunun birlik ve beraberliktir. Terörün kınanması beraberliğimizin pekiştirilmesi gerekmektedir. TOBB tarafından karar alınan yürüyüş için Sıhhiye Meydanında saat 16’da hazır olacağız. Yerköy’den hareket eden otobüslerimiz Ankara girişinde TOBB görevlileri tarafından karşılanacak, uygun yerlere götürülecektir. Bu konuda tüm ilçe halkımızı duyarlı olmaya davet ediyor birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi gerektiğine inanıyor terörü lanetliyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji