YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %-0,05
Esatbeyoğlu’ndan, TMO Müdürüne plaket

Esatbeyoğlu’ndan, TMO Müdürüne plaket

Yerköy Ticaret Borsası başkanı Derviş Esatbeyoğlu, TMO Yerköy Şube Müdürü Adnan Budak’a ve TMO Şube müdür yardımcılarına teşekkür plaketi takdim etti.
DSC_0033TMO Yerköy Şube Müdürü Adnan Budak’ın makamında gerçekleşen plaket takdim töreninde konuşma yapan Borsa Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, 2015-2016 hububat alım sezonunda gerek çiftçilere olsun gerekse zahirecilere olsun TMO şube müdürlüklerinin kaliteli hizmet verdiğini söyledi.
Esatbeyoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yerköy Toprak Mahsuller Ofisi, Yerköy ilçemiz başta olmak üzere, diğer ajanslarında özverili bir çalışma göstermişlerdir. Bizlerde bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine plaket takdim etmek istedik. Kendilerine bu çalışmadan dolayı teşekkür ederiz” dedi.
TMO Yerköy Şube Müdürü Adnan Budak ise plaket takdim töreni sonrası yaptığı konuşmada, “Toprak Mahsulleri Ofisi Yerköy şube müdürlüğü ve bağlı işyerlerimiz olarak 2015-2016 hububat alım sezonunu başarıyla tamamlamanın onur ve sevinci içerisindeyiz. TMO Yerköy şube müdürlüğümüz başta olmak üzere, Doğankent, Sarıkaya, Sorgun, Şefaatli  Yozgat ajans amirliklerimiz ile Osmanpaşa, Saray, Sarıkent, Sekili tesisli ekiplerimiz ve ayrıca Akdağmadeni, Kadışehri, Karahasanlı geçici alım merkezlerimiz dahil olmak üzere takribi 900 km alan (hinterland) içerisinde  13 noktada 297.000 ton peşin, 30.000 ton emanet olmak kaydıyla toplamda 327.000 ton hububat alımı gerçekleştirilmiştir. TMO Yerköy şube müdürlüğümüz dahil tüm kurum olarak üreticilerimizin ve piyasa regülasyonu adına tüm piyasalara destek olduğumuzu bir kez daha ispat etmenin haklı onuru içerisindeyiz. Tabiki bu başarı şube müdürü olarak sadece benim başarım değil, kurumsal olarak bir ekip işinin başarısıdır. bu başarı, kurumumuzda, en üst makamdan tutunda hizmet eden çaycı personelimize kadar yekün olarak tüm personellerimizin başarısıdır. Toprak mahsulleri ofisi Yerköy şube müdürlüğüne her zaman olduğu gibi bu hububat alım sezonunda da destek olan ve tüm personellerinin yanı sıra Yerköy ticaret borsası içerisinde takribi 45 dönüm araziyide açık yığın sahası olarak tahsis edip, herhangi bir karşılık talep etmeden kurumumuzun hizmetine sunan ve bugün şube müdürlüğümüzü ziyarette bulunup, bize bu başarı plaketlerini vererek onure eden Yerköy Ticaret Borsası başkanı sayın Derviş Esatbeyoğlu ile tüm çalışma arkadaşlarına ve siz değerli basın mensubu arkadaşlara çok teşekkür ederiz. Çalışmalarımızdan ötürü kurumumuza katkıda bulunan tüm kurum ve kuruluşlara da ayrıca teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Esatbeyoğlu, plaket takdim töreninde TMO Şube müdür yardımcıları Erdal Dönmez ve Ferudun Güneş’e de teşekkür plaketi takdime etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji