YouTube

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,05
Geç Takılan Trafik Işıklarına, Mahalle Sakinleri Sevindi

Geç Takılan Trafik Işıklarına, Mahalle Sakinleri Sevindi

Yerköy ilçe girişinde bulunan kavşakta meydana gelen kazalar, geçte olsa trafik lambaların takılmasına neden oldu
21122012isiklarYerköy ilçesinde, yaşanan onca kazaya rağmen Karayollarının dikkatinden kaçan kavşakta, en son meydana gelen kazada 7 kişinin yaralandığı, bir kişinin de hayatını kaybettiği kavşağa trafik lambaları takıldı.
Trafik ışıklarının faaliyete geçtiğini gören vatandaşlar, ilgililerin fazla duyarlı olmadıklarını, bu ışıkların yaşanan kazalardan sonra yapılmış olmasına bir anlam veremediklerini belirten mahalle sakinleri, trafik ışıklarının önce yapılması gerektiğini, önceden yapılması gereken şeyin neden bu kadar geciktiklerine bir anlam veremediklerini ifade ettiler.
Bu zamana kadar trafik lambalarının neden takılmadığına, meydana gelen yaralanmalı ve ölümlü kazaların önlemin geç alınmasına tepki gösteren 100. Yıl Mahallesi sakinleri, stadyum mevkiinde yapılan trafik lambalarının doğru yerde yapıldığını ama 100. Yıl Mahallesi TOKİ kavşağında aynı trafik ışıklandırmanın yapılması gerektiğini belirttiler.
Mahalle sakinlerinden Mehmet Arslan, Karayolları tarafından 100. Yıl mahallesine yapılan trafik lambalarının tek bir kavşağa yapılmasına tepki gösterdi.
Mahalle sakini Arslan, “100. Yıl Mahallesinde 10 yıldır ikamet etmekteyim. 10 Yıldır Yerköy – 100. Yıl Mahallesi arasında bulunan 7 kilometrelik yolda sık sık yaramalı veyahut ölümlü kazalar meydana gelmektedir.
Bu 7 kilometrelik yolda, trafik lambaları geçte olsa takıldı ama bu trafik lambası sadece stadyum mevkiine takılması kazaları önlemeyecektir.
Yine yanı mahalle içerisinde bulunan ve yine kaza oranı bir hayli fazla olan TOKİ kavşağına da trafik lambaları takılması gerekmektedir. Bu konuda, yetkililer biraz daha duyarlı olmaları durumunda 100. Yıl mahallemizde trafik kazalarında bir hayli azalma olacağından ben ve mahalleli olarak hem fikiriz” dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ama Stadyum Toki

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Malesef benim amcam da o kavşakta kaza sonucu hayatını kaybetti.Türkiye nin acı gerçeği insana verdiği değer.Trafik işıklarının tanesi 750 Tl Yani toplam 2000 lira için o kadar insan yaşamını yitirdi.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji