YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,76
  • ALTIN
    %-0,06
  • BIST
    %1,72
Haleplioğlu, veda mesajı yayınladı

Haleplioğlu, veda mesajı yayınladı

Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti belediye meclis üyesi Ali Haleplioğlu, görevine veda etti.
28032014alihaleplioglu2009 yerel seçimler sonrası belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan, Ali Haleplioğlu görev sürensin dolması nedeni ile gazetemize yazılı açıklamada bulundu.
Haleplioğlu yayınlamış olduğu veda mesajında, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerin ülkemize ve Yerköy’ümüze hayırlı olması temennilerinde bulundu.
Haleplioğlu mesajında şu ifadelerde bulundu:
“2009 Yerel seçimlerinde AK Parti belediye meclis üyesi olarak listenin 1. sırasında yer aldım ve 15 Nisan 2009 yılında belediye başkan yardımcısı olarak göreve başladım.
30 yıllık siyasi hayatımda birçok seçimlere girdim, Yerköy halkı birçok belediye başkanı seçti, bugüne kadar girdiğim seçimlerde birçok hizmetlere imza attım. Bizim dönemimizde büyük hizmetler yapıldı.
Emeği geçen ve geçmeyen herkesten Allah razı olsun, niyetler Salih ise; Mümin olan Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın dediği gibi “Hizmetler nasıl olsa yapılır. Çünkü belediye başkanı seçilenlerin asli görevidir. Asıl olan halkın gönlünü kazanmak, halkla gönül köprülerini iyi kurmak, ne mutlu halkı ile gönül köprüsü kuran başkan ve adaylara” diye bir sözü var. Hz. Mevlana da diyor ki, “Hadi yaramı sarmaya merhemin yok, Yalandan da olsa gönül alamaz mısın? “ sözü çok anlamlı buluyor insan olarak bunlara dikkat etmemiz gerekiyor.
Halkla gönül köprüsü kuramayanlar Mevlana Hazretlerinin dediği gibi “Minareden düşenin parçası bulunur ama gönülden düşenin parçası bulunamaz” demesi sözü siyasetçiler için çok dikkat edilmesi bir husustur. Allah (cc) bizlere gönülden düşenlerden eylemesin.
Bu duygu ve düşüncelerden sonra tüm Yerköylü hemşerilerimin şunu iyi bilmesi lazım ki, görev yaptığım sürece yetkim sorumluluklarının içinde yardımcı olma gayretim içinde oldum. Üzdüğüm hemşerilerim varsa özür diliyorum. Çünkü Yerköy halkı her şeye laik sabır ve metaneti güçlü insanlardır. 30 mart 2014 mahalli seçimleri huzur barış ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.
28 Mart 2014 yılında görev sürem dolduğu için belediye personeli ile vedalaşarak mesai arkadaşlarına başarılar dileyen Haleplioğlu, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerin ülkemize ve Yerköy’ümüze hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

11 yorum

  1. oğlunuzu belediyeye yerleştirdiniz hiç bi işten anladığı yok!!!şimdide Ağaoğluna karşı Mhp ye çalışıyorsunuz.bunun adı NANKÖRLÜK…2 imza atmayla hizmet yapılmıyo Çok sayın haleplioğlu…Nüfus cüzdanında sıra numarası tek haneli olupta kendini çok kalabalık sananların işi değil siyaset.Şimdi elini nüfus cüzdanına attın demi:)))

    • Arkadas cok dogru soylemissin oglunu agaoglunun sayesinede isede aldin adam kirmadi seni sende git mhp ye calis yaziklar olsun sana getirdigi gibi de alir ins adam dana iyilik yapti sende nankorlukkkk…

  2. vallahi yerköylü kardeşim iyi yazmışsın.oğlu mhp ye çalışıyor kadroyuda ağaoğlu sayesinde aldı.zaten pazartesi fen işleri günah çıkarma yeri olacak.nankörler defolacak.

  3. Yahu adam seni yazmadı encümene.ne yaptınki,,,belediyeyi borç batağındanmı kurtardın!hibe kredi çıkartıp bir projemi yaptın .koltuk tatlı geldi son zamanlar mehmet coşkunla koltuk savaşına girdin.ve mağlup oldun!!!yukarıda verdiğin sitem dolu örnekleri sizde çok yaptınız!!!bu arada aile sıra numaranız kaç baktınızmı?

  4. olay sağ sol, mhp, akp, chp değil sayın vatandaş. olay hakkın, doğrunun, dürüstün arkasından yürümek meselesi. yanlış olan işte doğru olan adamın işi olmaz. olayın özünü anlamak lazım, herşey yolunda iken neden bıraktı, sorgulamak lazım.
    oğlunu belediyeye yerleştirdi evet bal tutan parmağını yalar değilmi ama o belediyede ne işe yaramayan, işi yalamak olan insanlar barınıyor biliyorsunuz değilmi. o yüzden üniversite mezunu bir genç için çok küçüktür ilçe belediye işleri, siz merak etmeyin. herkes işini yapsa haklı bulacağım belki sizi.
    çok büyük hizmetlerde bulunmadı belki ama verilen görevleri en layık bir şekilde yerine getirdi. yolu açık olsun inş. daha çok uzun ve aydınlık bir yolvar önünde.
    o yüzden kimsenin arkasından değilde yüzüne konuşmak lazım bence, bilmeden öğrenmeden önyargılı değil belki biraz sitemkar davrandınız sizde ama yüzüne konuşun ve leke atmadan insanlara zarar vermeden konuşmak lazım bence…

  5. sayın haleplioğluna yapmıış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz yerköy sizin kıymetinizi bilememiştir keşke her başkan sizin gibi özverili çalışsa yerköy halkı biliyorki siz yerköyü karşılıksız sevenlerdensiniz

  6. sayın yerköy bi insana eleştiri yaparken destekli yapın haleplioğlunu tüm yerköy biliyor tanıyor bahsettiğiniz adam yerköyde varlığı olmayan bi partiden 3000 oy almış bi şahsiyet o insanın ne kadar değerli olduğunu tüm yerköy kabul etmiş nankörlüğü o değil onu o mevkide tutmayanlar yapmıştır üstelik AK PARTİDEnasıl çalıştıgını herkes ali haleplioğlu gibi bi insana kara çalarken insanın vicdanı sızlar ali bey 1994 de mhp defterini kapatmış bi insandır bilmeden yorum yapmayın üstelik alibeyin yerköye neler yaptıkları hizmete ne sizin aklınız nede beyniniz yetmez.

  7. ah o asfaltların dili olsada…..hani su yerkoyumuzun yıllardır bitmeyen camur cilesine son veren asfaltlar…..ah su arıtılmıs suların; ben deyim 40, sen de 50 yıldır degistirilmemis, pas tutmus, yosun tutmus boruların icinden akan suların, ah o asfaltların yerindeki camurları yıllarca bize iciren yoneticilere dile gelselerde bir iki kelime birseyler soyleseler….mesela deselerki olmaz sn. haleplioglu olmaz…..senin mıcırda, asfaltta, ziftte, katranda alın terin var sn. baskanım….sen bize hizmet etmekle hata ettin…biz bunlara layıkmıyızki baskanım….deseler mesela……hele senin oglun; pırlanta gibi olan o cocuk; gece gunduz demeden, sıcak, soguk, kar, kıs demeden bu yollara emek harcayan o delikanlı….eger biz bu hizmetleri gorduysek sizin sayenizde gorduk sn.haleplioglu. o yuzden iki imzayla bu isler olmaz…..bize sizin muhrunuz lazım ki, bu hizmetlerin devamından, sizin bilgi ve tecrubelerinizden mahrum kalmayalım….boyle veda olmaz baskanım….boyle ayrılık olmaz….siyaseti colugun cocugun agzına bırakmayın sn haleplioglu…..

  8. Ah o asfaltların dili olsada…..hani su yerkoyun uzun yıllardır bitmeyen camur cilesine son veren asfaltlar

  9. arkadaşlar yaptığınız yorumlara bi bakın bu memlekete ağaoğlunu yerköye akpartiden aday göstettiren ali haleplioğludur gidin sorun cvp versin ağaoğlu lütfen terbiyesizlik yapmayın .. ama ağaoğlu ona değecek ne yapısı ne karizması nede adamlığı var adam değil haleplioğluda anladı ama gec oldu.. daha cok laf var da neyse

  10. HALEPLİOĞLU 2009 YILINDA AĞAOĞLUNU ADAY YAPACAK KADAR GÜÇLÜ OLSAYDI KENDİ ADAY OLURDU. İNSAN YAPILAN YORUMA GÜLER.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji