YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %-0,05
İlçe Prim Komisyonu Toplandı

İlçe Prim Komisyonu Toplandı

Yerköy İlçe Prim Destek Komisyonu Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök başkanlığında toplandı.
18022014kaymakamKaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, 2013 üretim sezonu fark ödemeleri desteği kesin icmalini onaylayarak Yerköy’de değişik üretim gruplarından bin 379 işletmeye 1 milyon 845 bin 542 TL fark desteği ödemesi yapılması kararını alındı.
Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök yaptığı konuşmada üreticilerin fark desteklerini yakın bir zamanda banka hesaplarına yatırılması suretiyle alacaklarını ifade etti.
Tarımsal desteklerin geçmiş dönemlerde düşük kaliteli ve mevsimsel olarak üreticiyi memnun etmeye yönelik verildiğini şimdi ise bunların değiştiğini belirten Şengök, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, tarım ve hayvancılık açısından birçok isim altında destek verildiğini belirtti.
İlçe Tarım Müdürü Hakan Yıldız ise 30 Nisan 2014 tarihine kadar üreticilerin faturalarını İlçe Müdürlüğüne verebileceklerini ifade ederek bu tarihe kadar 2. bir icmal daha çıkacağını bu listede ismi olmayan üreticilerin diğer icmalde fark ödemesi desteğini alacaklarını söyledi.
Toplantıya, Kaymakam Nevzat Şengök’ün yanı sıra İlçe Tarım Müdürü Hakan Yıldız, Mal Müdürü Adil Ünsal, Kadastro Müdürü Ali Osman Başboğaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Bahri Yılmaz ve Ticaret Borsası adına Genel Sekreter Muttalip Salmanlı’da hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji