YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,05
Kaymakam Nevzat Şengök, verdiği sözü tuttu

Kaymakam Nevzat Şengök, verdiği sözü tuttu

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, geçtiğimiz yıl açılışını yaptığı Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği spor tesisi sözünü tuttu.
21012016kaymakamSpor Toto ile imzalanan sözleşme ile 225 bin lira değerinde ‘halı saha, voleybol ve basketbol’ sahaları Mayıs ayına kadar yapılmış olacak.
Yozgat’ın Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Spor-Toto Teşkilatı ile imzaladığı protokolle Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği spor tesisi sözünü de yerine getirmiş oldu. Şengök, İleri Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Spor-Toto Teşkilatı’nın hibe desteği ile yapılacak tesislerin Mayıs ayına kadar tamamlanacağının müjdesini verdi.
HAYIRSEVER  İŞADAMI YAPTIRDI
Hayırsever İşadamı Gencay Koyunbaşloğlu tarafından yaptırılan ve Babaannesinin adınıN verildiği 14 derslikli Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi, 2015 yılının Mart ayında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katıldığı bir açılış töreni ile eğitim halkasına dahil olmuştu.
SPOR TESİSLERİ EKSİKTİ
Okulun eğitim hayatına kazandırılmasının ardından öğrencilere spor  tesislerinin yapımı noktasında söz veren ilçe kaymakamı Nevzat Şengök, verdiği sözü tutarak, tesislerin yapımı için gerekli olan kaynağı Yerköy’e getirecek protokolü geçtiğimiz hafta içerisinde Spor-Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladı.
Kaymakam Nevzat Şengök, gazetemize yaptığı açıklamada 2015 yılında açılışı yapılan Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi’ne halı saha, basketbol ve voleybol sahasının Spor-Toto’nun sağlayacağı 225 bin liralık hibe desteği ile yapılacağını söyledi.
Şengök; “Geçen yıl yapımı tamamlanarak eğitim hayatına kazandırılan okulumuz için çocuklara sözümüz vardı sporcu tesisi yapalım diye. Girişimlerimiz neticesinde Spor-Toto Teşkilatı’nın eğitime yönelik hibe desteklerinden istifa edelim dedik. Geçtiğimiz hafta içerisinde teşkilat başkanımızla protokolü imzaladı. 225 bin liralık kaynak Köylere Hizmet Birliğimize aktarılacak ve Şubat ayında ihalemizi yapacağız.  Halı saha, voleybol ve basketbol sahalarından oluşan tesislerin yapımını da inşallah Mayıs ayına kadar tamamlamış olacağız. Şimdiden öğrencilerimiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji