YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %-0,05
Kaymakam ve Savcıdan, hayırsever iş adamına teşekkür ziyareti

Kaymakam ve Savcıdan, hayırsever iş adamına teşekkür ziyareti

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök ve Yerköy Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Yozgat Kraft Torba Yönetim Kurulu Başkanı ve Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’i makamında ziyaret etti.
11122015bilalsahinSaray köyü’nde bulunan fabrika sahasında Hayırsever iş adamı Bilal Şahin’i ziyaret eden Kaymakam Şengök, Yerköy ilçemizde bulunan Kız Kuran Kursu’na yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
Şengök ziyarette şu açıklamalarda bulundu:
“Hayırsever İş adamı Bilal Şahin bey Yozgat ve diğer ilçelere yaptığı hayır hizmetlerini biliyoruz ve kendisine teşekkür ediyorum. Her insan elindekini hizmet için dahi olsa harcayamaz ama Bilal Şahin bey ise çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunmuş ve halen bulunmaktadır. Hayırsever İş adamı Bilal bey Yerköy ilçemizde bulunan Kız Kuran kursunun genel bakım ve onarım işleri yanı sıra çevre düzenlenmesi işlerini üstlenip yaptırmıştır. Kuran Kursuna yaptıkları yardımların yanı sıra yine aynı Kuran Kursunda bulunan 21 kız öğrencimizi tüm masraflarını karşılayarak Umre’ye göndereceğini söyledi. Bu yapmış olduğu hayırlar için kendisine teşekkür ederiz” dedi.
Ziyarette, Kaymakam Nevzat Şengök’ün yanı sıra İlçe Müftüsü İbrahim Güneş’te hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji