YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %-0,67
  • ALTIN
    %0,01
  • BIST
    %2,05
Kepir, “Şehitlerimize Minnet Borcumuz Tükenmez”

Kepir, “Şehitlerimize Minnet Borcumuz Tükenmez”

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, 14–20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. 
15042013kepirDin, namus, şeref ve bağımsızlık gibi kutsal değerlerin yaşatılması için mukaddes vatanları için canlarını feda eden şehitlerin “Şehitler Haftasını” idrak etmekten onurunu duyduklarını ifade eden Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, “Mukaddes vatan toprağı için, canlarını seve seve veren, vatanımızı, istiklalimizin, sarsılmaz imanları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimize minnettarlığımız tükenmez.
Dinimizce şehitlik, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebe olarak bilinmektedir. Bizim milletimizde vatan ve milleti için canını vermek bu mertebeye ulaşmak, şereflerin en büyüğü en yücesidir.
Şu bir gerçektir ki, dünyada bizim için en kıymetli varlıklardan biri de vatanımızdır. Bizler Türk evlatları olarak vatanımızı çok sever, yeri geldiğinde binlerce şehit vermekten de kaçınmayız. Bizler de bu vatan için gece gündüz demeden çalışmalı, elimizden gelen fedakârlıkları esirgememeliyiz.
Tarih boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletin çocukları olarak aynı ruhla başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklâl ve hürriyetimizin bedelini kanlarıyla ödeyip ebediyete intikal eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ve şehit ailelerine en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ahmet Eden Feda TüKenmez

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji