YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Kırşehir Valisi Şentürk, “İlçelere şantiye kuracağız”

Kırşehir Valisi Şentürk, “İlçelere şantiye kuracağız”

Çiçekdağı ilçesinde incelemelerde bulunan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Özel İdaresi hizmetlerinin daha verimli yürütülmesi için ilçelere şantiye açılacağını söyledi.
21112014cicekdagi2Vali Necati Şentürk Çiçekdağı ilçesini ziyareti kapsamında İl Özel İdaresince köy yollarında yapılan çalışmaları inceledi.
Çiçekdağı ilçesine bağlı köy yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan’dan bilgiler alan Vali Necati Şentürk, ilçelerde şantiye kurulacağının müjdesini verdi.
Özellikle kış mevsiminde kar mücadelenin etkin şekilde yürütülmesi için Çiçekdağı ilçesi başta olmak üzere ilçelerde şantiye kurulacağını ifade eden Vali Necati Şentürk; “İl Özel İdaremizce ilçelerimizde yürütülen çalışmalar Kırşehir merkezinde gelen araç ve personel ile yürütülüyor. Özellikle gündüzün kısa olduğu kış mevsiminde işçilerimizin ilçelere geliş gidişleri nedeniyle verimli bir çalışma yapılamıyor. Yine iş makinelerinin kullanımında da aynı sıkıntı yaşanıyor. Bu nedenle ilçelerimize İl Özel İdaremezi ait şantiye kurmayı planlıyoruz. Konu İl Genel Meclisimizin gündeminde bulunuyor. İnşallah kurulacak şantiyeler ile çalışmaları mahallinde yürüterek daha etkin hizmet sunmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
Vali Necati Şentürk’ün incelemeleri, işçilerle yaptığı sohbet ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji