YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %1,83
Minikler okullu oldu

Minikler okullu oldu

Yeni eğitim öğretim döneminde ilköğretim 1’inci sınıf ile ana sınıflarına yeni kayıt yaptıran öğrenciler Pazartesi günü itibari ile ders başı yaptı.

16092011minkMilli Eğitim Bakanlığı’nın minik öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla daha önce uygulamaya koyduğu “Uyum Programı” 12–16 Eylül 2011 tarihleri arasında ilk ders başı yapan minik öğrenciler, Yerköy ilçemizde annelerinin elinden tutarak Pazartesi günü itibari ile okul yolunu tutan minik öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi.
2011–2012 Eğitim-öğretim yılı okullara yeni kayıt yaptıran 1’inci sınıf öğrencileri ile anasınıfı öğrencileri için bir hafta erken başladığını ifade eden Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, minik öğrencilerin okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri için okul kaygısının giderilmesi, sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenme ortamını tanıması ve sevebilmesi, okul kurallarını öğretmen rehberliğinde öğrenebilmesi amacıyla minik öğrenciler anneleri veya babaları ile okula gitmelerinin daha faydalı olduğunu, ifade etti.
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, ”Yeni eğitim öğretim döneminde ilköğretim 1’inci sınıf ile ana sınıflarına yeni kayıt yaptıran öğrenciler bugün ders başı yaptı.
Milli Eğitim Bakanlığı´nın minik öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla daha önce uygulamaya koyduğu “Uyum programı” 12–16 Eylül 2011 tarihleri arasında uygulamaya başlamıştır.
2011–2012 Eğitim-öğretim yılı okullara yeni kayıt yaptıran 1’inci sınıf öğrencileri ile anasınıfı öğrencileri için bir hafta erken başladı.
Minik öğrencilerin okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri için okul kaygısının giderilmesi, sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenme ortamını tanıması ve sevebilmesi, okul kurallarını öğretmen rehberliğinde öğrenebilmesi amacıyla minik öğrenciler anneleri veya babaları ile okula gitmeye başlamıştır. Eğitim sürecinin ilk gününde heyecanlı oldukları gözlenen minik öğrencileriz, öğretmenleri ile tanışıp okullarını tanıyacak.”dedi.
Eğitim sürecinin ilk gününde heyecanlı oldukları gözlenen minik öğrenciler, öğretmenleri ile tanışıp okullarını tanıdılar.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji