YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Nazlı, anız yangınlarına karşı uyardı

Nazlı, anız yangınlarına karşı uyardı

Yerköy Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Nazlı, yaz aylarında vatandaşları anız ve ot yangınlarına karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
31122014nazlıNazlı, yaptığı açıklamada, anız ve otların bulunduğu yerlerde vatandaşların daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti.
Vatandaşların özellikle piknik alanlarında ve otların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde yaktıkları ateşleri tamamen söndürmeden bölgeden ayrılmamaları gerektiğini ifade eden Nazlı, “Bulunduğumuz bu aylar genellikle anız, ekin ve ot yangınlarının sıkça görüldüğü aylardır. Yaz ayı boyunca vatandaşlarımızın daha dikkatli ve duyarlı olmaları gerekmektedir. Özelikle piknik alanlarının yanı sıra araç sürücülerinin içtikleri sigaraların izmaritlerini gelişi güzel atmaktadır. Buda beraberinde yangınları getirmektedir. Hem çevremizi, hem doğamızı hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için kırsalda ve ilçe merkezinde yangınlara karşı duyarlı olmalıyız. Vatandaşlarımız 7/24 hizmetinde olduğumuzu bilmeliler. Oluşabilecek yangınlarda ilk müdahalenin çok önemlidir. Bu gibi durumlarda vatandaşların bilinçli olmalarının can ve mal kaybını en aza indiren sebeplerin başında gelmektedir. Vatandaşlar yangını gördüklerinde, yangın ihbar hattı olan 110’u  aramaları yeterli olacaktır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji