YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Selamün Aleyküm .Allah’ın Rahmeti Bereketi  üzerinize olsun..

Selamün Aleyküm .Allah’ın Rahmeti Bereketi üzerinize olsun..

Rabbim yollar açtı…Hayallerimi teker  teker gerçekleştirme heyecanı ve sevinci içerisindeyim..
Köşe yazarlığı ne kadar zormuş..Konuşurken,konu anlatırken ve ya sohbetlerde kendiliğiden akıcı hale gelen konular,iş yazıya dökmeye gelince birden kayboluveriyorlar.
Mesleğim gereği hep çocuklarla zamanım geçti.Temiz yüreklere dokunmak gibi bir duygu daha yaşamadım..Efendimiz Muhammet  Mustafa Sallallahu Aleyhi Vesellem’in aklımdan hiç çıkarmadığım bir hadisini paylaşmak istiyorum.
‘’Çocuk kokusu,Cennet kokusudur.’’
Cennet kokulu çocuklarımız Rabbimiz’in emaneti..Günahsız,temiz varlıklar.Eğitim anne karnında başlayıp hayatın son bulmasına kadar devam ediyor.Yerköy Halk Eğitim Merkezi 4-6 Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Kursumuz da Hoca Hanımlarla da bahsettimiz konulardan.Bir bayan diyor ki ilk çocuğumla ikincisi arasında çok fark var.Neden ?
Hemen soruyorum.Psikolojik durumun nasıldı ? İlk çocukta sıkıntılı hamilelik,ikincisinde rahat hamilelik geçirdiğini söylüyor.Annenin yaşadığı olaylar çocuklarının kişiliğini de belirlediği sonucu çıkıyor.Gerçekten de öyle diyen 40 kursiyerimiz var.Sevginin yaşı yoktur gerçekten.Tanıdığım insanlar soruyorlar.Çocuğum ile nasıl iletişim kurmalıyım? Diyorum ki sev,sevdiğni göster.Dokun,sarıl,kokla..Gerçekten kaybetmezsin.Aksine kazanırsın.Birazcık fazla cümle kurabilirsiniz mesela..
Oğlum gel! Yerine Oğlum gelir misin ?
Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyor musun ? Söylemekten çekinmeyin..İnanın zor değil..
Nasip olursa haftalık yayınlanacak yazılarımız da ailelere yönelik,çocuklara yönelik,karakter eğitimine yönelik bilgiler paylaşacağız.Önce nasip ettiği için Rabbime şükürler ediyorum.Sonra da Yerköy Haber Gazatesi  Sayfa Editörü Muhterem abim Ferhat Kayhan ve Yerköy Haber gazetesine.Ayrıca her zaman desteklerini ve sevgilerini esirgemeden yanımda olan sevgili aileme çok teşekkür ediyorum..
Çok sevdiğim bir büyüğümün değerli cümlesi ile yazıma son vermek istiyorum.
’’Rabbimiz’in verdiği nimetlere şükürden aciziz.’’
Selam ve Dua ile..
Çocuk Gelişmci/ Türkan ALTINDAŞ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji