YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
TEOG´da dereceye girenlere yemek düzenlendi

TEOG´da dereceye girenlere yemek düzenlendi

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere ve okul müdürlerine yemek düzenledi.04032015teog8.sınıf öğrencilerinin katıldığı “TEOG” sınavında Yerköy genelinde ilk 3’e giren öğrencilere, okul müdürlerine ve öğretmenleri Kaymakam Nevzat Şengök, Yozgat Turizm Otelcikte yemek programı düzenlendi.
Düzenlenen yemeğe, Kaymakam Nevzat Şengök’ün yanı sıra Yerköy Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, İlçe Jandarma Komutanı Abidin Işlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Kaymakam Şengök, yemek sonrası yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Milli Eğitim Meyveleri, bugünden yarine alındığı bir hizmet değil. Bir sağlıkta, bir köy işlerinden meyvelerini kısa zamanda topluya biliyoruz ama Milli Eğitim uzun vadeye yayılmış bir hizmettir ve çok ortaklı bir hizmet türü. Eğer bir başarı veyahut başarısızlık varsa bu en üsten başlayarak, okullardaki idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ilgili velilerimize, okullardaki hizmetlilerimize kadar bir ekip çalışmasıdır. Başarı da varsa başarısızlıkta varsa. 2014 yılı sonu itibari ile yeni idarecilerimiz, yeni yöneticilerimiz görevlerine başladılar. Yeni bir şevk, yeni bir heyecanla, yeni başarılar ortaya koymak adına tabiri caiz ise yeni bir sayfa açıldı. Hepimizin görevi, mevcut çıtayı daha üst noktalara taşımaktır. Hepimizin görevi bu olması lazım. Çocuklarımız bizlerin geleceği, ülkemizin geleceği, bizden sonra bayrağı devralacak insanlar. Yerköy olarak Yozgat olarak eğitimde ne kadar güzel sonuçlara ulaşırsak ülkemizi için ilçemiz için büyük başarı olacaktır. Sayın Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ beyin son ziyaretinde ben kendisine yeni bir fen lisesi açılması için Yerköy ilçemizin başarısından bahsettik. Kısa bir süre önce öğrendiğimiz TEOG sınavında Yozgat genelinde ilçe birincisi olduğumuzu dile getirdiğimde, sayın bakanımız esprili bir şekilde  “Kaymakam bey, bütün ilçeler birinci olduğunu iddia ediyor” demişti. Ve daha sonradan İl Milli Eğitim Müdürümüzün tehit etmesi ile birlikte Yerköy ilçemizin Yozgat genelinde ilçe olarak birinci olduğunu sayın bakanımızı oda ifade etti. Bu başarıdan dolayı, saolsun oda bizi tebrik etti. Bu dediğimizi gibi ekip çalışması, güzel sonuçlar göğsümüzü kabartıyor. Bu hepimizin başarısı. Bizlerin bir tek hedefi var oda geleceğimize iyi birer nesil yetiştirmek güzel projelerle destek olmak, milli eğitim yönetimine, okulumuza ve öğrencilerimize sahip çıkarak, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidererek, kimsesizlerin kimsesi olmamız gerekir. Bu duygu ve düşünce ile bu yemeğe düzenlerken başarılı öğrencilerimizi ve idarecilerimizi ağırlamak istedik. Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimizi teşekkür ediyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji