YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,05
TMO Sarıkaya'da “Esnaflara Ekmek İsrafı” anlattı

TMO Sarıkaya'da “Esnaflara Ekmek İsrafı” anlattı

Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Yerköy Şube Müdürü Cafer Topuksuz, Sarıkaya’daki esnafları ziyaret ederek ‘Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası’ hakkında bilgiler verdi.
28102014tmoTopuksuz, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası’ dahilinde Sarıkaya’daki esnafları gezdiklerini ve bu kampanyayı daha da geniş kitlelere duyurmayı hedeflediklerini belirtti. İki yıla yakındır bu kampanyanın sürdürüldüğünü söyleyen Topuksuz, yapılan çalışmaların neticesinde ekmek israfındaki azalma ile 2,8 Milyar Lira tasarruf edildiğini kaydetti. Topuksuz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Ekmek israfı hakkında insanlarımızın bilinçlenmesi gerekiyor. Burada da esnafımıza çok büyük iş düşüyor. Esnaf, halkın içinden olduğu için onlara bu kampanyayı anlatmamızın daha yararlı sonuçlar doğuracağını düşündük. Sarıkaya’daki esnaflarımızda kampanyaya gönülden desteklediklerini ve ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söylediler. Bu durum da bizleri memnun etti. Ayrıca Sarıkaya’ya gelirken de pancar üreticilerimizi ve pancar tarlalarında çalışan işçilerimizi ziyaret ettik. Onlara da kampanyamız hakkında broşür ve kitapçıklar dağıttık. İnşallah bundan sonra ekmek israfında azalma gün geçtikçe artacaktır.”
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji