YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,55
  • BIST
    %0,00
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıl dönümü Yerköy düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
12042015polisİlçede gerçekleşen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunma programı sonrası kutlama programı Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde verilen kokteyle devam etti.
Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen törene, Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Sarıtürk, Cumhuriyet Savcıları Semih Şimşir ve Enver Eroğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu,  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abidin Işlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Adalet Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Oğuz Duygu, Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Ramazan Özdemir, Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Yerköy Ticaret ve Sanayi odası başkanı Bülent Durmaz, ilçe parti başkanları, daire amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaymakam Şengök, günün anlam ve önemini belirten bir konuşmasında. 170. Yıl önce kurulan teşkilatın günümüzde kendisini çağın gereksinimlerine uygun olarak geliştirdiğini ve topluma en iyi hizmeti verme çabası içinde olduğunu ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji