YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Ülkü Ocaklarından, uyuşturucuya hayır kampanyası

Ülkü Ocaklarından, uyuşturucuya hayır kampanyası

– Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından, uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek amacı ile ‘Uyuşturucuya hayır, damarlarındaki asil kanı kirletme!’ broşürü dağıtıldı.
Ocak Başkanı Yunus Akyol, uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek amacı ile, ‘Uyuşturucuya hayır, damarlarındaki asil kanı kirletme!’ sloganı ile ilçede gençlere broşür dağıtıldığını söyledi.
Ülkü Ocakları’nın Türkiye’de ve dünyadaki gençleri etkisiz hale getirmek isteyen uyuşturucu bağımlığına karşı çalışmaları sürdüğünü ifade eden Akyol, şu ifadelerde bulundu:
“Geleceğimize yön verecek umut bağladığımız gençlerimiz uyuşturucu batağına saplanmakta, geleceğe umutla bakan gözlerdeki ışıklar sönmekte, sağlıklı fikirlerin yeşereceği beyinler çoraklaşmaktadır. Aile bağları kopmakta, toplum içinde ahlaki çöküntüler yaşanmaktadır. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Milletvekili Olcay Kılavuz’un “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme” sloganıyla başlatmış olduğu uyuşturucu ile mücadele konusunda biz de Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanlığı olarak etkin bir biçimde çalışmalarımıza devam etmekteyiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji