YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %2,05
Vali Yazıcı, Yerköy’de çeşitli incelemelerde bulundu

Vali Yazıcı, Yerköy’de çeşitli incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy’de yapımı devam eden yeni hükümet konağı ve yeni emniyet binası inşaatlarında incelemelerde bulundu.
09042014valiinsaatBiri dizi incelemeler için Yerköy’e gelen Vali Yazıcı, Yerköy kaymakamı Nevzat Şengök ile birlikte yeni hükümet konağı ve yeni emniyet binası inşaatlarını gezerek  proje yetkilileri ve müteahhitlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Yazıcı, hükümet konağı ve emniyet binalarının inşaatlarında çalışmaların devam ettiğini, inşaatların tamamlanması ile birlikte ilçenin görünümünün değişeceğini ifade ederek şunları kaydetti:
“Toplam 6 kat olacak hükümet konağı bünyesinde kaymakamlık,  sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı, nüfus, tapu, kadastro, ilçe tarım, milli eğitim müdürlüğü ile özel idare birimleri ve sosyal donatılar yer alacak. Proje tamamlandığında hem Yerköy İlçesi prestijli bir binaya kavuşmuş olacak hem de ilçe halkı daha rahat koşullarda, kaliteli bir hizmet alacak.
Bunun yanı sıra yine yeni Yerköy emniyet müdürlüğü inşaatı ise 5 katlı olup bünyesinde çalışma ofislerinin yanı sıra toplantı salonu, konferans salonu, kafeterya, fitness salonu, yemek salonu gibi mekanların da olacaktır. İnşallah bu inşaatlar bitiğinde Yerköy’de önemli bir eksikliğin de giderecektir.”
Yazıcı’nın ziyaretinde Vali Yardımcısı Adnan Daldal, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Özel idare Genel Sekreteri Muammer Yanık da hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Sayın Valim hoşgeldiniz. Keşke Yerköyümüze birde çok amaçlı bir kütüphane yapılmasına dair söz verseniz. Gençlerin kitao okuyacakları sağlıklı ve güvenli şekilde internete girebilecekleri grup halinde ders çalışıp projelerini yapabilecekleri aynı zamanda sıkıldıkları gün masa tenisi bilardo satranç gibi aktiviteler gerçekleştirebilecekleri hem ilkokul hem lise hem de üniversite-dersane öğrencilerine hitap edebilecek ulaşım imkanı yönünden çarşıya yakın ve güvenli bir yerde Kütüphane istiyor Yerköy gençleri. Lütfen bu talepler ilçemizin önde gelenleri aracılığıyla dile getirilsin. Ayrıca bu kütüphane yada gençlik merkezi konusu her yerel seçimde belediye başkan adaylarınca vaat edlir ancak hep rüyalarda kalır!Saygı ve sevgiyle

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji