YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,07
  • ALTIN
    %0,82
  • BIST
    %0,45
Yatan hasta servisi hizmete açıldı

Yatan hasta servisi hizmete açıldı

Yerköy Devlet Hastanesi’nin ek binada yer alan poliklinik servislerin hizmete açılmasının ardından geçtiğimiz günlerde ek binada yer alan tek kişilik yataklı hasta servisi de, Yerköy ilçe halkının hizmetine açıldı.
27012011saglik2009 yılı başlarında temeli atılan ve gerek mimarisi gerekse doktor kadrosu ile adından sık sık söz ettiren Yerköy Devlet Hastanesi, kısa süre önce hizmete açılan ek binanın hizmete açılması ile birlikte bölge hastanesi statüsünde hizmet vermeye başladı.
Ek binada bulunan polikliniklerin ve tek kişilik hasta servisinin hizmete açılması ile daha ferah bir ortamda hizmet verildiğini söyleyen Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, ek binanın faaliyete geçmesi ile birlikte hastaların daha rahat bir ortamda muayene olduklarını ve tek yataklı hasta servisinin hizmete açılması ile ilçe halkına daha iyi hizmet edeceklerine dikkat çekti.
Günlük ortalama 1500 hastaya bakıldığını belirten Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Usul, Yerköy’ün 15-20 yıldır süre gelen ek bina hayalinin gerçeğe dönüştüğünü ifade etti.
Usul, Türkiye’de sağlık hizmetinin kaliteyi yakaladığı ilçelerden bir tanesi olan Yerköy’de, Devlet Hastanesi 40 bin nüfuslu ilçe halkına ve geniş bir bölgeye hitap edecek duruma geldiklerini belirtirken, 2009 Yılında temeli atılan 5 katlı ek binanın tamamlandığını, bölgenin en büyük acil servis binası, modern yemekhanesi, hasta müşahede odaları ile Yerköy’e yakışır bir hastane olduğunu kaydetti.
Usul, on iki polikliniğin ve tek kişilik yataklı hasta servisinin ilçe halkının hizmetine açıldığını ifade ederken ek binanın hizmete açılması ile ilgili yaptığı açıklamada “Hastanemiz poliklinikleri ile tek yataklı hasta servisimiz Yerköy halkına hayırlı olsun.” dedi.
Usul, Polikliniklerden ve tek yataklı hasta servisinden hizmet alacak vatandaşların kurallara azami riayetlerini, bina kullanımında titiz ve itinalı davranmalarını isteyerek, bazı elektronik hizmet malzemelerinin denenmesi, poliklinik ve tek yataklı hasta servisinden yararlanacak hastaların alışıla gelmiş kurallarını değiştirmesini, çalışan personelin daha rahat bir ortamda hizmet verebilmesi amacı ile yeni binada poliklinik için tahsis edilen odaların ve tek yataklı hasta servisinin hizmete açıldığını, önümüzdeki günler içerisinde diğer birimlerin de hizmete geçeceğini belirtti.
Usul, “Yerköy ilçe halkımıza daha iyi daha güzel ve daha kaliteli hizmet edebilmenin arayışı içinde çalışmalarımız sürmektedir.”dedi.
Haber : Ferhat KAYHAN “Yerköy Gazetesi”
eky10
eky17
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. YERKÖYE HAYIRLI OLSUN ANCAK DOKTORLARA İYİ DAVRANALIM KALİTELEİ DOKTOR GETİRELİM HERTÜRLÜ MAKİNA BULUNSUN BİNANIN İYİ OLMASI YETMEZ İÇİNDEKİ MAKİNALAR VE DOKTORLARIN İYİ OLMASI GEREKİR

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji