YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %-0,49
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy öğretmenevi günlük 620 öğrenciye sıcak yemek dağıtıyor

Yerköy öğretmenevi günlük 620 öğrenciye sıcak yemek dağıtıyor

Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök ve Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü, Yerköy Öğretmen evinde çeşitli incelemelerde bulundu.
25092014yemekÖğretmen evi bünyesi tarafından kurulan yemek haneyi inceleyen Kaymakam Şengök ve İl Milli Eğitim Müdürü Kuş ve beraberindeki heyet, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz öğretmen evi ve yeni faaliyete geçen yemekhane hakkında çeşitli bilgiler aldı.
İnceleme esnasında Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Saray-Sekili- TOKİ ve Fatih Sultan Mehmet ilköğretim kurumlarındaki yaklaşık 620 taşımalı öğrenciye günlük sıcak yemek dağıttığını ifade etti.
Taşımalı eğitim gören 620 öğrencinin Öğretmen evi tarafından yapılan sıcak yemekleri beğendiğini ifade eden Yavuz, yemeklerin öğrenciler tarafından beğenildiği söyledi.
Yemekhanenin ve kurulan sistemlerin gayet güzel olduğunu, hijyenik ve sağlıklı bir ortamın olduğunu gören heyet; yemeklerin de lezzetinden gayet memnun kalarak; Yerköy Öğretmenevi idarecilerine ve çalışanlarına kısa sürede bu işi başardıkları için ayrıca tebrik ve teşekkür ettiler.
Öğretmenevi idarecileri ise böyle bir yemekhanenin kurulmuş olmasının herkes tarafından gayet memnuniyet verici bir durum olarak karşılandığını; hatta bunun geç kalınmış bir hizmet olduğunu belirtiler.
Diğer kurumlarda çalışan memurlarımızın da öğle yemeği ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışmalarının hızla devam ettiği belirterek Öğretmenevi Restorantı’nın en kısa zamanda ilçemizdeki memur arkadaşlarımızın hizmetine sunulacağı müjdesini de verdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji