YouTube

  • DOLAR
    %-0,14
  • EURO
    %-0,55
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %2,33
Yerköy ve Kırşehir Ticaret Borsaları kardeş borsa oldu

Yerköy ve Kırşehir Ticaret Borsaları kardeş borsa oldu

Yerköy Ticaret Borsası ile Kırşehir Ticaret Borsası Arasında Kardeş Borsa Protokolü İmzalandı.
08042016borsaYerköy Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Kırşehir Ticaret Borsası Hizmet Binasında Kırşehir Ticaret Borsası ile Yerköy Ticaret Borsası arasında kardeş borsa protokolü düzenlenen tören ile imzalandığını söyledi.
Esatbeyoğlu, iki borsa arasındaki işbirliğini artırmak, iletişimi güçlendirmek, ortak faaliyetler tertip etmek, nitelikli projelere birlikte imza atmak ve bu ortaklığın bölgede bulunan diğer oda ve borsalara örnek olması amacıyla düzenlenen protokol toplantısı oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirildiğini belirtti.
İmza törenine Derviş Esatbeyoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Bestami Uzun, Genel Sekreter Muttalip Salmanlı, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Çelik, Tescil Memuru Zehra Taş ve Yozgat Odalar ve Borsalar Akademik Danışmanı Bozok Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara katıldı.
İki borsanın bundan sonra birçok başarılı projede birlikte olması ve hizmet standartlarının yükseltilmesi adına güç birliği içinde olmaları hususunda temennilerde bulunuldu.
Eğitim ve işbirliği konularında teknik desteklerin sağlanması, ortak yönetim kurullarının yapılması ve bölgenin kültürel zenginlikleri açısından sosyal sorumluluklarının yerine getirilmesi hususlarında da birlikte hareket etmekten doğacak sinerjinin bölge adına olumlu katkıları olacağı görüşlerinde hemfikir olundu.
Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz ise memnuniyetlerini bildirdiği genel değerlendirme toplantısından sonra Yerköy Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız, Kırşehir heyetini Yerköy de misafir etmekten duyacakları memnuniyeti dile getirdi.
Kırşehir Ticaret Borsasından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Davut Bulut, Meclis Başkan Yardımcısı Şaban Çelik, Muhasip Üye Alaattin Gözel ve Borsa Genel Sekreteri Battal Çelik hazır bulundular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji