YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy’de Esnafa Anlamlı Hediye

Yerköy’de Esnafa Anlamlı Hediye

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Yerköy’de faaliyet gösteren 40 tane esnafa hadis tablosu hediye etti.
29042014tabloKutlu Doğum Haftası dolayısıyla Nisan ayında birçok etkinlik yaptıklarını vurgulayan Gün Işığı Derneği başkanı Bahattin Karabulut “Efendimizin dünyaya teşrifi sebebiyle kutlu doğum haftası olarak nitelendirilen ve değerlendirilen bu hafta da dernek olarak birçok etkinlğe imza attık. Bu etkinliklerden birisi de “40 Çizgi 40 Hadis” sergimizdi. Sergimizi 14 – 18 Nisan tarihleri arasında Yerköy Belediye Düğün Salonunda açtık. Hem öğrenci ve velilerimizin hem de ilçe halkımızın sergiyi gezmesinin ardından üzerinde hadislerin yer aldığı tabloları esnafımıza hediye ettik” dedi.
İlçe esnafına kalıcı bir eser bırakmak için böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirten Karabulut, “Biz sadece esnafımızın bu tabloyu dükkânlarına asmalarını değil tabloda yer alan hadisi mutlaka hayatlarında uygulamaları gerektiğini de vurguladık. Umarım bu vurgumuz işe yarar” şeklinde konuştu.
Kutlu Doğum etkinliklerini sadece bir haftaya hapsetmeyip bir aya hatta bir seneye yaymanın Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.a.v)’i anma ve anlama adına önemini belirten Karabulut önümüzdeki yıl da aynı şekilde etkinliklere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji